tisdag, juni 24, 2008

Egen vilja - skitstörigt!

I alla fall om den viljan handlar om att det skall ta 3-4 timmar att komma till ro och somna... Som det varit (mer eller mindre) sen midsommarafton.

Men i själva verket har vi väl haft oändlig tur tills nu. Sedan Alva var ganska liten har proceduren i stort sett alltid varit:
  1. Ombyte och tandborste
  2. Bokläsning
  3. Välling
  4. Läggning, godnatt, tyst (nästan alltid tills nästa morgon)
Allt som allt 20 minuter ungefär.

Så i själva verket vore det väl konstigt om trenden aldrig bröts med lite utmaningar.

Och f.ö är hon värsta charmtrollet just nu. Utveckling på alla plan och massor av "teater" som verkar vara nån sorts övning för utveckling. Bland det roligaste är dom ibland jääääättelånga monolgerna av totalt obegripliga ord kompat med mycket intressant minspel. Bara att studera och njuta.

5 kommentarer:

punkarmamman sa...

det är häftigt med den egna viljan, nästan alltid iaf. såhär gick det till när Oskar skulle lägga sig igår: http://www.wahlgren.org/mikaela/2008/06/23/nar-en-tvaaring-inte-vill-sova/

Daniel sa...

Hej, ja trenden har varit kanon hos oss med men den brukar brytas lite då och då och när den gör det blir man väldigt frustrerad, ha det underbart!

Matildas fikarum sa...

20 minuter verkar rena drömmen! Vänner till mig med barn brukar prata om TIMMAR. Stackarna.

Anonym sa...

OK Vi är beredda.

Moppa och momma

Anna sa...

hihi.. ja, de slutar aldrig att förvåna oss de små liven. Min lilla tjej var likadan, fram till 1,5-2 år somnade hon alltid själv utan problem, sen började det med nattningar på 2 timmar....

De ska igenom många faser och detta är en av alla :) Oro i kroppen, varför vet jag ej...

lycka till!