fredag, september 19, 2008

ok - detta är vad som händer

Voila, tillbaka en kortis. Så här är läget och så här går tankarna.

För några månader gick jobb-situationen från galen till värre. Det fanns för lite energi och absolut ingen tid för att skriva blogg. Dessutom har det förts en blogg-diskussion på hemmaplan (vad är rimligt att dela med sig av i en offentlig blogg osv). Liknande tankar har (i mitt eget huvud) malt på sen utnämningen på allt-om-barn i mars.

Nu är jobbet mera rimligt igen, tiden för Alva, familjen och vänner har återkommit.

Så - För att göra en lång story kort: tvivel satte in, tiden tog slut, tvivlet vann.

Men allt positivt med en blogg är fortfarande attraktivt (alla minnesbilder i form av text o foto, inte minst) vilket gör att nån sorts fortsättning kommer men formatet är oklart ännu, dock sannolikt inte här. Jag lovar att berätta vad det blir till.

Får bjuda på en bild efter så lång frånvaro. Från idag.

6 kommentarer:

Karin sa...

Kul att höra ifrån dig! >Tråkigt att höra att du tänker överge mig i cyberspace och ev. sluta med bloggandet. Jag har full förståelse för det, det är tufft att ha småbarn, så se det inte som en kritik eller pik, jag tycker bara det är synd. Har man nu hängt med från början med Alva, så är det litet trist att inte få hänga med vidare. Ungefär som jag skrev till Hemliga pappan: jag känner mig som en bortstädad släkting. :-)Det är också klart att man ska fundera över vad som ska läggas ut offentligt och inte. Det ska ju kännas bra för alla. Jag som jobbar i förskola, och har haft en jobbrelaterad blogg i samband med en bokutgivning och ett stipendium, har ju fått vakta mig som attans för hur jag skrivit, så det absolut inte går att räkna ut vilken unge som har varit med och jobbat i det jag skriver om. Det är inte lätt alla gånger! Men du kanske ska ha en blogg med lösenord för de inlägg som känns mer personliga, eller de som har bilder, och bara lämna ut lösenordet till utvalda? (typ MIG, fattar du väl!?!?? annars blir det f-nemig mjukglasskrig...)(Fråga skolfröken hur hon har gjort- hon är bra på det där.)

Skolfröken sa...

Förstår precis vad du menar. Jag tyckte också att det blev mer och mer tveksamt att lägga ut bilder och text hur som helst. Och lösenordsskyddet funkar bra för mig. Även om vissa blivit sura för att de inte kan läsa allt.

Fundera lite till!

Och så stor Alva blivit, coolt!

Erics mamma sa...

Vad synd att du lägger ner bloggen, har tittat in ibland och Alva är lika söt varje gång. Men jag förstår ditt beslut. Jag har faktiskt precis börjat blogga om Eric och än så länge är det bara kul. Men jag är ju hemma och har inte jobbet hängande över mig. Krama Alva och frugan!

Jonna sa...

Förstår om du inte hinner med och/eller känner att det blir för offentligt. Hoppas dock på en fortsättning eftersom du är en av dem som inspirerat mig!
Så fina ni är på bilden, Alva är ju så söt och så stor!

Anonym sa...

Du får hemskt gärna ge mig en vink om och när du byter blogg, för jag följer gärna med ett tag till!

Anonym sa...

Hej med jer
Dejligt at se et billede af Alva igen. Hvor bliver hun stor. Hvad siger hun til at blive storesøster? Sebastian er vældig stolt over Nanna, han kysser og krammer hende og er meget beskyttende. Han er selvfølgelig også noget ældre. Godt man ikke har 2 ble børn. Savner jer
Knus Mette
Nyt hjemmeside navn.
www.123hjemmeside.dk/SebastianOgNanna