onsdag, april 02, 2008

Alva älskar djur

Vi tar nån dag i taget, har inte kunnat få tummen loss för att jag inte fått ihop hur semestern skulle sammanfattas. Bit för bit alltså.

Vi är alltså hemma efter en fantastiskt skön vecka i Los Cristianos, Teneriffa.

Alva är, som den flitige läsaren vet, galen i djur! Ett besök i djurpark var alltså självklart. Alva och jag bestämde oss för att rymma från mamman (semester på semestern, inte illa!) en dag. Vi var sugna på Loro Parque men kom fram till att vi inte ville sitta på en buss halva dagen och valde Djungle Park. Förutom att garitsbussen betalades dyrt i form av tid och obekvämlighet (troligen bara otur) var det en underbar liten park. Man kom nära många djur men bakom glas vilket kändes ganska skönt med en 1,5-åring (och dessutom verkar det mer ostört för djuren som överlag verkade ha det ganska bra). Alva gick i spinn 26 gånger över varje ny djurupplevelse innan all orken dog, tror hon hade hemskt skoj.

Väntan på den där förnicklade bussen som aldrig kom. En timme senare kom vi med nästa tur. På vägen hem fick vi inte plats i vår buss o fick åka en timmes rundtur i en extrabuss som släppte av folk på hela Teneriffa (well) och oss sist. Men väl värt mödan.

Kolla där sitter herr Nilsson! Som fö syntes flitigt på spansk tv som visade Pippi varje morgon. "Hola Senor Nilsson!"

Och lejonkungen med tjej! (Glasskiva bakom stenen om nån misstänkte Alvas pappa för grymt dåligt föräldraskap där bakom avspärrningen.)

Andra bloggar om: , , , , ,

6 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Djurparker brukar vara kul när man är barn:)
Förstår att Alva gick på högvarv!

Susanne

Lina sa...

Måste säga att du alltid tar otroligt fina bilder :)

Emelie sa...

Såg faktiskt inte glasskivan som var mellan Alva och lejonen först ;P

Anna, Fair and True sa...

Låter som en härlig semester!

Maria sa...

Mysigt med en egen liten far-dotter tripp under semestern;)Synd att det var så långt till Loro Parque. Har själv besökt den, mkt djur och häftiga shower. Kunde se både sjölejon och delfiner göra konster.. kanske värt ett besök på nästa semester:D Eran djurpark verkade som en super häftig upplevelse för en 1.5årig tös den med:) Ha ´de

AnnaB sa...

Så härligt med semester! Skönt att komma iväg och sen komma hem till våren brun och snygg!