fredag, april 06, 2007

grymt stolt pappa

Dagens etapp var rätt skrämmande. Kändes märkligt att börja borra, såga och fila i ett sprillans nytt bänkskåp. Kändes också som att det fanns potential för att det skulle kunna bli hur fel som helst. Men se!
Ser kanske inte mycket ut för världen men för en glad amatör känns det som att besegra Mount Everest. Ja ok, Kebnekaise iaf. Obs hålet runt stickkontakten!!! Inte en millimeter fel!

Dessutom gick det en ofantlig massa tid på att hitta kopplingar så att de där gamla sketna rören skulle passa med IKEAs blandare. Lita inte på Silvan vad gäller VVS-tips! Men faktiskt hade inte heller VVS-firman rätt. (I båda fallen spelade säker min oförmåga att förklara en viss roll, men de är proffs, inte jag.) Ironiskt nog slutade det med att när kulventilen skulle av (man lär sig så många fina begrepp men det är den där prytteln som man skruvar på för att stänga av vattnet) och byta den mot en ny (allt enligt vvs-firman) så fanns där ju en gänga som funkade.. Tre resor , x antal timmar och trehundra kronor till ingen nytta (pengarna fick vi dock tillbaka). MEN om vi inte missat något så har vi allt hemma så att hela RASKET KAN BLI KLART I PÅSK!

Ja förutom en låda då, som IKEA fortfarande inte fått in. Det är en ny variant och för att inte skapa intern konkurrens tog man bort alla de gamla (samma mått o funktion). Dom hoppas att den nya kommer i juni!!! Vi beställde kök i början av mars. IKEA är bra på mycket men ruggigt usla på en del, logistik är inte deras starkaste gren.

GLAD PÅSK ALLA!

Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer:

nathalie sa...

ja firar inte pask, sa jag tanker saga mazel tov istallet :)

PS. Kul att det gick bra med roren/el uttaget/gummisakerna/slasken :)

Pauline sa...

håller tummarna för köksprojektet - glad påsk!

Matildas fikarum sa...

Glad Påsk och lycka till med köket!

Kottemamman sa...

Hoppas att ni blir klara! Typiskt IKEA att hålla på och muppa sig med lådor *suck*....

annalena sa...

Mycket imponerande måste jag säga! :D Glad Påsk till er oxå!

Zara sa...

Du är fantastiskt duktig :o)
Ha en skön påsk!