torsdag, april 12, 2007

kök o bad

Sitter med en sån där sjungande Alva på knäet, har precis varit på det där fantastiska babysimmet igen o köket är på gång. Och som det inte vore nog så var det värsta försommarkvällen på väg hem från badet. Fåglarna kvittrade, himmelsblå himmel (!) och man frös inte ett dugg i bara tröjan.

// Paus för grötmatning //

Nu sitter det lilla plutten i en stol bredvid och faschineras av det föga vackra akvariet som pappan vägrade släppa i flytten (och som således fått plats i gamla grovköket, numera datorrum/akvarie/gästrum). Bättre än en tv som barnvakt tycker jag.


Bild från dagens övningar. Ganska fräsig simfröken, pedagogisk, "hård" och snäll på en gång.

Enda små livsbekymmren man sikta nu är
1) hitta Alvas nya sovrutiner, det strular lite (tänder? den nya maten?)
2) hitta nån som kan kakla innan jul.. (vill inte göra det själv (troligen) vill vara säker på att det blir riktigt snyggt)

Men det löser sig nog!

Andra bloggar om: , , , , ,

6 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Köket blir bara grymmare och grymmare. Kul att se bilder "på vägen" inför att det blir klart. Herregud, vårt kök känns skitsunkigt nu :-/

Zara sa...

Så fint ni kommer att få det.
Jag har bjudit in dig i ett länktåg, ta en kik i min blogg för att se hur det går till.

Marie Breskic sa...

Jag skulle aldrig ha släppt mitt akvarium heller. Fast där vi bor är det varmt, ljust och daligt vatten - det hade blivit jobbigt att ta hand om.

Och jag vill ocksa ga pa babysim, med eller utan bebis!

Avundsjuk, jag är sa avundsjuuuk...

Nä da :) Balkan har ocksa sina ljusa sidor.

nathalie sa...

satan va koket kommer bli snyggt nar det ar klart..!! Vene om de dar chokladbruna kakelplattorna kommer passa in men snyggt kommer det bli, iaf!! :)

Annars ser det ut som att Alva tycker det ar lite halvkul att fa vatten pa sig fran en vatten kanna (forstar henne, jag skulle bli JATTE sur!! ;p) men jag kan aven forsta att det ar valdigt kul och larorikt att ga med bebisar pa babysim :)

Om Alva har problem med att sova kan det kanske bero pa att hon borjar fa tander. Vet inte riktigt, men det ar ju den aldern. Det ar bara att vara talmodig ;P

PS. Du ser valdigt lycklig ut med Alva i poolen, forresten. Det ar synd att inte alla pappor ar sa bra pappor som du ar.

Prinsessmamman sa...

Känns det härligt att vara inne och renovera kök nu när det närapå är sommar ute?! ;)

Camilla sa...

försvinn inte i byggdammet nu ;)