tisdag, april 17, 2007

Våren kommer!

Vår! På riktigt! Och äntligen kan både Alva och hennes föräldrar börja njuta av dom riktigt fina fördelarna av det nya boendet. Fantastiskt lyxigt känns det att ta ut en filt och direkt njuta av sol och frisk luft. Nedan en bild från entrésidan på den stora stensatta platsen framför köket, kolla mammans snygga målarbyxor (=

Alva strular lite med sömnen (men bara jämfört med hur fantastiskt bra hon sovit tidigare) och har varit förkyld några dagar (Alvas pappa har också varit sjuk, nån skum influensa som förhindrat bloggande). Men f.ö. verkar Alva må otroligt gott, hon sjunger och ljudar på en massa konstiga sätt (dock inte mycket till konsonanter trots pappans idoga försök med papapapapap). Hon har också kommit upp på alla fyra (knän och händer) helt på egen hand, men väl där verkar det som att hon tycker det är konstigt och sjunker ner på mage igen. Men vem vet, kanske skippar hon kryp medelst ålning och går direkt på kryp medelst alla fyra ganska snart.

Köket är inte så värst långt borta nu. Målning pågår (fråga inte varför vi inte gjorde det först, vi har ingen aning). Kaklet ligger och väntar på att bli uppsatt men vi fattas nån som kan göra det, kompisen som skulle hjälpa är överbokad med jobb. Får se hur det blir med den saken.



Andra bloggar om: , , , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken gullig bild på Alva! Det såg så härligt ut, lite strandkänsla över det hela, med gräset i bakgrunden & en lättklädd förälder i bakgrunden...

Hon är så söt, eran lilla ängel :)

Anonym sa...

haller med dumpad - riktigt harlig bild, som bara skriker sommar! :)

Nar det haller koket - jaa, mala kanske ni borde gjort forst.. men det kanske ni inte tankte pa. det var ju sa mycket som pagick. fast det verkar som om ni loste problemet anda :)

Anonym sa...

lite smått avundsjuk här. skulle kunna ge min vänstra arm för att ha egen uteplats.... *morra*

Anonym sa...

Vilket härligt foto på Alva ute i vårsolen.
Hon har blivit så stor!

Anonym sa...

Att kakla är faktiskt inte särskilt svârt, jag tror ni skulle klara det själva om ni nu har svârt att hitta nâgon. Dessutom hör det ju till den roliga biten, när man ser resultatet! Det gäller bara att det blir absolut rakt i början (att gâ efter diskbänkskanten duger inte). Vi spikade upp en planka i vâg att lägga första raden kakel pâ, sen är det bara att fortsätta m h a "kryss" mellan plattorna. Sen upptäcker man att väggar och sânt inte är lika raka som ens egen kakling, dâ fâr man "kompensera" lite med att minska eller öka skarvarna mellan plattorna. Men det finns säkert nâgon bra gör-det-själv-manual att fâ tag i.