onsdag, oktober 31, 2007

världens bästa leksak just nu

Vi har ju glömt att hedra en duktig tjej! Hon som nog träffat mest rätt någonsin med en present till Alva. Alva är en stor djurälskare och överst på djurlistan står hundar. Så vad bättre än en liten hund som skäller och promenixar lite grand när man trycker på en knapp?! Att den dessutom inte låter mer än att mamman och pappan står ut ganska lätt gör ju inte saken sämre.


Tack mobbans tjej! Alva hälsar också!

Andra bloggar om: , , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

åh sån hade jag när jag var liten...
hade glömnt bort dem.. va kul!!

Nina sa...

vi har oxå en sådan, den är populär hos båda barnen...men jag vet inte om vi föräldrar gillar ljudet så värst mycket!

Unknown sa...

Olivia fick en liknande när hon var bebis och den tillhör ännu en av favoritleksakerna!

Marie sa...

Minsann, en sadan hade jag ocksa. Var ettaring skulle älska en sadan för hon jagar lösdrivande hundar sa fort hon far tillfälle och ett vov-vov-vov sitter aldrig fel.

Anonym sa...

Jag hade oxå en sån där hund. Tror den riktiga hunden åt upp den sedan.. Nåja. Alva är som vanligt sjukt söt. Har länkat till er oxå!

Fred & Kärlek

Brunkullan sa...

Å...undra var killarnas tog vägen...hm....kanske den åkte med på nått loppis! Synd. Det var ju skoj!!

Susanne

Anonym sa...

Wilma har också en sån hund, men hon vart rädd för den första gången haha:) Nu brukar hon leka med den:) Hälsa familjen.

Anonym sa...

Det va längesen jag kommentera men nu har jag längtat efter er under tiden i lumpen så mycket så jag måste bara skriva att ni är så söta hihih, ha det bra farsan och ta hand om brudarna och om att bilderna på wilma va coola så är det ju bara för att jag har tagit dom