torsdag, mars 06, 2008

Något blev visst fel med mobilkameran

Men fram med förstoringsglaset så du kan studera världens sötaste lilla ICA-shopping girl. Undrar när Stig ringer och vill ha med henne i en reklamfilm?!



Jag råkade läsa nån trist blogg skriven av nån töntig halvfigur som ondgjorde sig över föräldrar som är stolta över sina barn. Klipp dig och skaffa ett jobb, säger jag! Man mår aldrig bättre än när man ser ens barn utvecklas (:

Andra bloggar om: , , , ,

11 kommentarer:

lillasysteryster sa...

Ha! Menar den personen på allvar att det var störande med folk som uttrycker stolthet över sina barn?? Den människan måste ha haft en hemsk uppväxt...

Anonym sa...

Folk some inte är stolta över sina barn skall inte ha barn!
Vart och ett barn är ju ett lite under och det fortsätter de att vara även när de inte är barn längre, men man skall vara stolt av dem då också!

Anna, Fair and True sa...

Trist människa!

Robert sa...

Va jag får ångest för varje gram Edvin går upp när vi är på BVC. Må han alltid väga drygt 4kilo och sova på min mage hela kvällen utan att ifrågasätta något annat än när nästa måltid serveras.

Kharma och Kenzas Pappa sa...

Mycket bra blogg! Snyggt jobbat. Kul läsning. /Kharma och Kenzas pappa.

sara sa...

Så himla söt eran dotter alltså!
Sjukt underbar..

personen som tycker det där med att det är störande, ja hoppas denne inte skaffar nåra barn!

Isabellas pappa sa...

Idioten som skriver sånt lovar jag kommer att växa upp, skaffa barn och vara precis lika stolt som alla vi andra. Får man barn är det oundvikligt.

Anna sa...

Klart man vill vara stolt över sina barn! Det är ju bara naturligt :)

Jätte söt shopping Alva, Stig ringer nog snart...

nathalie sa...

Jag fattar inte hur det kommer sig att varje gång jag kollar in hit så verkar det som att Alvisen blivit ännu större och ännu mer som en liten person än en bebis. Otroligt.

Förresten, det är klart föräldrar ska vara stolta över sina barn! De är underverk som få och varje litet steg är en stor upplevelse för föräldern. Kram.

Sofia sa...

Det är bara avundsjuka! ALLA föräldrar är stolta, eller borde vara det iallafall!

Jessica sa...

Sicken söt tjej....