lördag, mars 24, 2007

våren!

Ingen som diggade Guido? )= Kanske lite för internt (i min egen skall då).

Anyway, jag börjar förstå folk som sagt att de gjort köket själva och levde utan kök i tre månader. Allt tar löjligt(!) mycket tid. Har visserligen gjort lite annat idag men ändå rätt missnöjd med att det enda riktigt synliga resultatet är fyra skåp som förhoppningsvis skall upp imorgon. Om vi hittar rätt plugg o skruv o gud vet vad. Vi har iaf fått upp den där vågräta listen som många skrivit o tipsat om och jag inser verkligen att det är rätt o nödvändigt. Tack tipsarna!

Annars idag - världens goaste vänner kom över med en flyttlåda full av lunch!! De hade tom tagit med sig servis så vi skulle slippa diska i handfatet på dass. DET är riktiga vänner! Att vi dessutom fick avnjuta hela härligheten i solen i lilla trädgården gjorden inte saken sämre. Alva o kompisarnas pojke (3 veckor yngre) njöt också i solskenet. En riktigt go stund helt enkelt! Imorgon lägger sig nog vinden också, varning för dålig arbetsmoral.

Andra bloggar om: , , , , ,

8 kommentarer:

Unknown sa...

Ja, utan den vågräta listen hade vi inte fått upp några överskåp alls! Du ser ut att vara på rätt väg, snart är nog köket klart ;-)

Kottefamiljen sa...

Även här börjar det bli varmt och skönt! Dimman lättar över vattnet och minsann om det inte verkar vara lite sol däruppe! Vår arbetsmoral med att feffa lägenheten inför mäklarfotograferingen kommer nog att vara ytterst låg idag...;)

Anonym sa...

Usch, vad mycket jobb! Jag skulle inte pallat halvvägs. Bra gjort!

Skolfröken sa...

Det ser ut som att du sätter upp skåpen ett i taget. De kan börja glipa då. Det är lättare (men tyngre) att montera ihop dem på golvet för att sen sätta upp hela raddan på en gång. Alltså, det är lättare att loda hela raden än ett skåp i taget.

Bara ett tips!

Anonym sa...

Hoppas att allt går bra med skåpen. Vet själv hur lång tid det tar när man har gjort om ett helt kök, det är inte alls skoj. Men jag önskar er lycka till i fortsättningen.

Camillas lockar sa...

Jag vill också ha såna vänner! Vilket guld!

A L V A S - P A P P A ! sa...

hehe, tack alla o särskilt då skolis!! ett tips som jag verkligen behövde men som kom aningen sent.. det glipar lite på ett par ställen men jag sätter mitt hopp till att det inte syns när luckorna sitter på, får se...

Skolfröken sa...

Nä, det syns nog inte. Vi kom också på det när vi redan var klara och hade svurit en hel del över små glipor. Och vi har inte sett det sen vi satte på luckorna.

Är du alltså redan klar även med underskåpen? Snabbt jobbat!