torsdag, februari 07, 2008

Alva klätterapa

Alvas pappa leker med ett bildredigeringsprogram för att visa att dottern numera är en äkta klätterapa. Känns som att serien skulle varit i omvänd ordning.

(Syns lite mindre dåligt om man klickar upp den lite större.)

Det funkar ganska bra när hon bara sätter sig sådär, mera besvärligt är det att det är så himla roligt att klättra vidare upp på borden för att dra i lampor, leka med saxar och vad det nu kan vara för kul däruppe. Gäller att ha koll och INTE lämna snusdosan på bordet (jo, Alvas pappa är en sådan där, en missbrukare).

Alvas stackars mamma är fortfarande sjuk, Alva har fortfarande lite "klägg" i ögonen (får således inte gå till dagis imorgon heller) och Alvas pappa jobbar mest hela tiden.

Men det blir säkert bättre i helgen!

---

För övrigt (och detta är inte bara en slug kommentar utan också ett tips till andra bloggare) - Om man vill att folk skall bjuda på ett klick på annonserna i en blogg så skall man inte uppdatera för ofta. Då ökar nyttan med annonser, det märker Alvas pappa tydligt när han inte hinner uppdatera dagligen. Å andra sidan riskerar man väl att få uttråkade läsare.

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej med jer
Syntes det var på tide, at skrive lidt igen. det er nogle rigtige gode billeder af Alva, dem vil vi gerne se nogle flere af her på bloggen. Vi er kede af at høre, at Jenny stadig er syg, så god bedring til hende. Savner jer. Knus Mette og fam.

Anonym sa...

Så stor hon blivit lilltjejen. Otroligt vackra bilder på en underbart söt tjej! Sköt nu om er ordentligt!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej hej...ute o surfar i cybervärlden bland alla bloggar...tänkte bara hälsa på lite här...men det är väl kul med klätterapor...hihi

haft 3...vet hur det är...just nu får jag låna min goa brorson...o där kan man prata om klätterapa,,,det är bara förnamnet!!

trevlig helg!!

Anonym sa...

Vilka fina bilder!
Blev inspirerad till att ta några svart/vita på min alva...

Anonym sa...

Hej!

Har kommer en liten halsning fran Lanzarote! Vi har det bra, har haft ett par soliga dagar. Tyvarr tva mulna dagar ocksa....men, men, vi haller tummarna for sol imorgon! Halsningar fran Mallisvannerna

Anonym sa...

Hi,

I begin on internet with a directory