fredag, februari 15, 2008

Skrivkramp

Alvas pappa upplever skrivkramp, eller trötthet, eller troligen lite av båda. Jobbet suger den mesta energin just nu, till mångas förtret, inte minst hans eget. Idag blev det tex en lite stund med Alva o hennes mamma på morgonen. Väl hemma på kvällen sov Alva redan och det blev en mysig På-Spåret-Stund med mamman. Inte fy skam på något vis men det hade varit kul att hinna träffa Alva.

Det blir alldeles säkert bättre i helgen som är ett nästan oskrivet blad. En livsfarlig elinstallation ligger på vänt - det kan bli värsta spänningen (!). Och kanske en tur till IKEA, som ju alltid är kul (?)

Bollskola imorgon bitti blir fantastiskt, det är hemskt kul att ha en sån där gemensam övning att se fram emot varje vecka.

På utvecklingsfronten: Bampa! Åh vad vi har tjatat om lampa som ju alla barn lär sig så tidigt, not! Men så häromdagen när vi pekade på en av vägglamporna utanför huset så - Bampa!! Och det är ett helt gäng andra ord som verkar vara på gång. Inspirerade och spännade är det iaf med språkutveckling.

Alvas familj letar med ljus och lykta efter en semesterresa till påsk men hittar inga bra alternativ. Vår bästa idé verkar tyvärr inte funka och restresor hittar vi inga bra till ett vettigt pris. Spännande tips som inte kostar skjortan emottages tacksamt!

Sol och avkoppling om Alvas pappa får bestämma.

Storstad (och shopping?) om Alvas mamma får bestämma.

Djur och bad om Alva får bestämma, kanske.


Andra bloggar om: , , , ,

5 kommentarer:

Alexandra sa...

Jag jobbar på en resebyrå (är mammaledig nu). Maila mig din mailadress så ska jag lägga till dig i min lista (ett VIP-register som inte går att anmäla sig till). Då får du mailerbjudanden lite då och då med bra och prisvärda familjeresor :)
stylist@stylistonline.se

Anonym sa...

åk till barcelona, där är det relativt varmt då och finns både strand och storstad och en väldigt bra djurpark :)

Anonym sa...

Hej. Jag skulle rekommendera Teneriffa. Playa de los americos är fint. Passar med barn, finns både lite statskänsla och stränder. Dessutom ett fint zoo, med delfiner, papegojor mm. som jag kan tänka mig att Alva kan digga. Även Gran Canaria är ett perfekt ställe för småbarn. Playa del Ingles är fint, framförallt för de stora sanddynerna från Sahara. Ett super ställe att titta på resor är på www.mrjet.se. Fast mest att söka billiga flygresor, utan hotell. Tittade för skojs skull på ving.se. Från Malmö kring påsk verkar man totalt kunna komma undan(med hotell + resa) för ca. 10000-12000kr. Lycka till med sökandet:)
/Maria S.

Elin sa...

Tänkte föreslå Barcelona men såg att anonym redan föreslagit det så då var det inte lika roligt :)

Anna, Fair and True sa...

Barcelona kan dock vara ganska dyrt, flyget dit alltså. Jag tror jag såg att du skrev inte för dyrt i dina önskemål?