måndag, februari 25, 2008

PSD

(dom där orden är så otäcka att det inte ens går att skriva ut dem)

..när tar det slut? På riktigt!?

Det är ju inte så att Alvas pappa är direkt rädd eller orolig. För man tror ju inte att något kommer att hända en snart 16 månader gammal "bebis" i sömnen. Men lik förbenat - varenda eviga kväll så måste jag se och framför allt höra henne andas. Det är nog jag som inte är riktigt frisk. Undrar om det går över nån gång?!

---

Från det ena till det andra - jomenvisst åkte jag dit, jag är jättenyfiken på hur omröstningen kommer att sluta, lika bra att erkänna. MEN Har faktiskt inte varit inne o kollat den där omröstningen på hela dagen. Kanske mest för att det är så bedrövligt mkt att göra på jobbet...

Tack ni som varit inne o lagt en röst, för jag förmodar att det främst är ni vänliga personer som läser här ofta som lagt er röst.

---

Du har säkert länge undrat vem som är Sveriges veligaste människor. Nu kan vi berätta: Alvas mamma och pappa. Nu var det minst en månad sedan vi fick hem bordet som fram tills dess (ca 1 år) lämnat en lucka i vardagsrummet. Och vi kan bara inte bestämma oss för vilka stolar vi skall ha. Vi fick ta bilder för att rådfråga omgivningen och därefter åkte de köpte stolarna (till höger) tillbaka till IKEA (där man för övrigt får betala 40 kr på öppet köp om man inte tar med den kasserade kartongen, verkar vettigt).

Viola förresten! Härmed är IKEA-kartongerna på bilderna på det senaste förklarade! Glömde nästan.

Andra bloggar om: , , ,

11 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Stolen på vänstra bilden definitivt!

Anonym sa...

Den smala stolen, alltså den på vänstra bilden.

lovisa sa...

Du ligger just nu först på omröstningen med 42% alltså rätt överlägset du kommer dra hem denna:D Jag har Röstat! Alva är ju så söt och du skriver så bra! Jag är precis som du dock har ag inga barn, men jag har jobbat som barnpassare i 3 år. Nu har jag passat en bebis i 8 månader, 3 dagar i veckan, nu är han 1 år! när han ligger och sover i vagnen stannar jag alltid och kollar MINST en gång så att han andas, som tur är finns det sådant larm som man kan sätta i sängen som går på om barnen slutar andas, snacka om att jag ska köpa sådant när jag får barn:)!

lovisaarkenlund.blogg.se

Anonym sa...

Jag hänger här ständigt och röstar gjorde jag ju så klart igår.

/Anna

-Ida- sa...

Tycker stolen till vänster, den andars er lite klumpug ut på nåt vis... =)

Nu går jag med o rästar :-D

Nathalie sa...

Den vanstra, garanterat! For den vita passar inte riktigt till bordet.

Ulrika sa...

Jag har också röstat på alvas blogg! Jag föredrar stolen till vänster. Den andra bilden ser ut att vara taget i någons sommarstuga (där allt är ihopplockat)! Mvh Ullis

Soldatfrun sa...

Alldeles säkert så är det helt normalt att oroa sig! Och när oron över PSD går över är det något annat som dyker upp ;) Hoppas allt är bra med er i övrigt! Röstade förresten på alltombarn, heja heja! För tillfället leder ni överlägset med 46%!
Kram!

Isabellas pappa sa...

Jag förstår dig. Jag kollar Isabellas andning ganska ofta jag oxå. Varför riskera nåt.

Jonna sa...

Jag är en vänlig människa som har röstat :) Och jag röstar även för stolen till vänster när jag nu ändå är igång :)

Cineast sa...

Har självklart röstat, jag med. Det är ju ingen tvekan om vilken blogg som vinner :)