tisdag, februari 26, 2008

VAB-dag i bilder

Alvas mage mår inte bra så både Alva och pappan fick stanna hemma idag. Bortsett från en röd rumpa så verkar Alva inte lida mycket, utom möjligen att hon är tröttare än vanligt. Vi har med andra ord haft en mysig dag ihop och ta mig 17 om det inte blev mer jobb gjort hemifrån än det brukar bli på kontoret (när Alva sov och efter att mamman kom hem igen). Telefon- och mötesfritt är mirakelmedel för att-göra-listan.

En stunds morgonmys framför bloggen och den mycket intressanta omröstningen. Det går ju förvånansvärt bra. Men proffs-Mia verkar ha lagt ner hela sin blogg. Alva hälsar och tackar för rösterna so far (:

Som (trots allt) ganska hängiven bloggare så vore det förmätet att tala om narcissism-varning men ja, jag vet inte Alva. Är det inte bättre att pussa på mamma o pappa?

Nåväl, det finns kärlek så det räcker till andra också. Med tanke på att lek mest handlade om att härska och förstöra (tex alla fina byggen pappan gjort med träklossarna) för inte så värst länge sedan så känns detta som en mycket mer utvecklad och "social" lek.

Magstrulet till trots (det mesta rinner rakt igenom henne) så var aptiten mycket god. Men det är klart, låt pappan göra sin paradrätt (och tyvärr nästan den enda nuförtiden) så blir det ganska bra. En möjlig förklaring är ju iofs också att hon var hungrig just pga av magstrulet.

Well, well - en bra dag, bara att hoppas på att magen blir stabil snart.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

14 kommentarer:

lillasysteryster sa...

Stackars Alva! Magkrångel är ju aldrig skoj!

Jag ser att du leder omröstningen! Coolt!!! :-)

Julia sa...

Söt hon är din er lilla Alva! Röstade just på dig:)
/Julia&TTuva

Noac sa...

Ibland är det bra med VAB-dagar, ingen telefon som ringer (förhoppningsvis), ingen kollegor som stövlar in på kontoret och stör och inga möten. Det KAN bli en del gjort, om man har tur

Noac

Leos pappa sa...

Borde inte roster fran oss fans pa resande fot i utlandet raknas dubbelt? Haller tummarna for att du vinner omrostningen!

Astrid sa...

Röstade en gång igår och en gång idag :D

Emelie sa...

Yes, har röstat på er;)

Anonym sa...

Alcas värld har självklart fått våra röster också

Isabellas pappa sa...

Tråkigt att Alva är sjuk. Ser bra ut för henne i omröstningen dock;)

Robert sa...

Hej

Vi pratade ju kläder. Och som Ida sa tycker vi att Alva har väldigt fina kläder. Särskilt gillar vi Pippi tröjjan och Edvins farmor är laddad på att få göra en åt Edvin men jag tror hon skulle behöva lite tips från Alvas Farmor ang mönster och vilken typ av garn osv man ska välja.
Själv kommer jag bara ihåg att stickade kläder var stickiga kläder som man inte ville använda, och så vill vi ju inte ha det.

Edvins Mamma undrar när Alva ska lära sig äta ordentligt, för hon ska väll inte behöva stå ut med en sån röra i köket?

Maria B sa...

Nu har även jag röstat på Alvas sida! Både för texternas och de proffsiga bildernas skull... ;-) Håller alla tummar!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Isch...hoppas Alva är bättre!

Har röstat på dig:) Såklart!

Susanne

Karin sa...

Du leder så det vischlar om det!!

Linneas skafferi sa...

Magkrångel är aldig kul, men vilken härlig bild när hon äter. Precis så där skall der vara!

Anonym sa...

Hej! Bilderna På Alvisen är jätte söta. En kul grej är att Alva är en kopia av min barndomskompis som liten haha. Lika som bär! keep it up!