tisdag, november 28, 2006

Alva ska flytta!

Jaha. Men näe, det kan väl inte stämma. Men jo, ok då. Vi hittade rätt ändå. Till slut. Dagens ord: Overkligt!

Vi har köpt nytt boende! Vi la faktiskt ett bud (nån kanske kommer ihåg fredagens märkliga känslor i budgivningen) som inte omedelbart fick ett absurt motbud och vi hamnade inte heller i en vansinnig budgivningskarusell. Det gick helt enkelt civilicerat till. Räntehöjningarna måste ha gett resultat. Ingen vet längre hur många visningar mamman o pappan har varit på. Hemnet kommer märka en påtaglig nedgång i antalet besökare.

Så nu är vi, om inte ägare till så iaf, lyckliga kontraktsskrivare på ett lagom stort och väldigt fint bostadsrättradhus. Där ska Alva bo! Och mamma o pappa såklart! Och vem vet, kanske nåt syskon eller två (så långt har vi dock verkligen inte planerat men det finns iaf plats).

Gott om gräsytor att lira boll på (ja vi får väl börja med att känna och smaka på gräset nästa sommar), en stenlagd uteplats som kan spela bandy o hoppa rep på och en liten inhängnad trädgård där dom stora kan grilla o sola o mysa. Pappan vill ha en hängmatta! (Inspirerad av Hemliga Pappans bok.)

Sedär - en riktigt stor nyhet! Såklart inte lika stor som Alvas ankomst men med tanke på att denna "graviditet" var ännu längre så känns det som en sorts husköparens kejsarsnitt. Visning på en tisdag, färdiga kontrakt en vecka senare. Skumt! Men ruskigt kul. Och spännande.

1 kommentar:

Morbror Jens sa...

Grattis till nya huset! Brukar kika in här lite då och då och se hur det går för de nyblivna föräldrarna. Många fina bilder på Alva och intressant läsning. Ser fram emot att få träffa henne i verkliga livet =)