onsdag, november 15, 2006

Jobba! Nödvändigt?

Av: Pappan


Ofantligt oviktigt! Det var känslan av att åka in på jobbet och hålla ett föredrag (det blev iofs både bra o kul väl på plats men ändå). Kan man inte bara få vara hemma o ha det mysigt med sin underbara lilla familj. Bara i tio år sisådär?!

Var på BVC för första gången idag. Duktig Alva. Plus 170 gram sista fem dagarna. Nu 4460 gram. Dessutom plus en cm upp till 53. Mer Alva är en bättre värld!


Farmor var förbi en sväng till idag. Och hade åsikter!!! Säkert eg inget fel i sak men man blir snabbt, som dom erfarna säger, superexpert på sitt eget barn. Så då tycker man olika. Diplomatiskt uttryckt. Sorry morsan.. (=


Barnvagnar döljer ett och annat man kan trampa i... Man ser det liksom för sent. Mamman drabbades idag av detta. Det ingick inte i snabbkursen på barnvagnsbutiken, illa. Kanske skall man även klandra lunda-hundägarnas upplockningsdiciplin, eller brist på.


Drabbades också av en sjukt töntig kommentar på ett inlägg idag (nån skitunge från Danderyd). Så nu är "moderatorfunktionen" igång. Men kommentera gärna, kommer nog kolla ofta o lär godkänna det mesta som inte är helt besinningslöst.

Inga kommentarer: