tisdag, januari 29, 2008

VAB here we come?

Stora delar av dagisgruppen är drabbade av vinterkräksjuka. Hur sannolikt är det att vi klarar oss..

Och gör vi det så är det officiellt - vi är immuna.

Och i så fall har vi haft matförgiftning två gånger sen jul. Kanske inte så sannolikt. Jaja, inte så mkt att göra åt i vilket fall.

---

Alvas pappa var på en nästan helt meningslös handbollsmatch ikväll. Fel lag vann o underhållningsvärdet var väl ganska begränsat. En riktigt go' stund var det! Grabb(skit)snack med ett par polare är fantastiskt när man är svältfödd.

---

Anna Pihl är tydligen på väg tillbaka på tv4 i februari! Tack för info Rebecka!

Äntligen en serie att längta efter!

Bilden är lånad på tv4.


Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer:

Sanna sa...

Fy sjutton!
Jag hade vabbat i förebyggande syfte:-)
Men så har jag ju kräkskräck också.....

Bloggblad sa...

Jag har hellre VKS än förkylning. Vilket jag drabbats av nu. Att spy en dag - det går man ju ner ett kilo på... men att hosta och harkla och snora och segdra i flera veckor... BLÄ.

Så i dag är jag hemma för VAM. Vård Av Mig. (Och svär lite över alla föräldrar som skickar iväg sina snoriga och hostiga ungar att sitta tätt inpå mig och sprida sina baciller.)

Cecilia sa...

Lite lustigt är det, men när jag såg reklamen för Anna Pihl på 4:an så var den första jag tänkte på dig *s* Du måste ha gjort bra reklam för den på din blogg, eller så är det jag som läser en för ofta ;-)

Isabellas pappa sa...

Anna Pihl?? Lost börjar nästa vecka!! Jag är helt såld på den serien!!

Rebecka sa...

Glad att hjälpa till. Jag blir sådär tokig när jag inte vet någon serie att se fram emot så jag var faktiskt tvungen att maila tittarombudsmannen för att få svra. Efter 5 sekunder damp det ner ett svar på min fråga. Så den där Timo(som han kallar sig) är inte så dum han.
Just dte såg att du skrev om Doder i ett tidigare inlägg måste skryta lite att jag var lite smygkär i hans lillebror när jag var yngre då vi bodde på samma gata i fina lilla Staffanstorp.
Kräksjuka är bara att hålla i hatten och för munnen,blää

Anna, Fair and True sa...

Jag trodde att vinterkräksjukan var något man hade i typ 3 dagar. Om det är 1 dag är det väl bara vanlig maginfluensa...