onsdag, februari 20, 2008

Glad alla hjärtans dag!

Ja lite sent då (precis som Alvas pappa var med blommorna till Alvas mamma, ajaj) men vi har precis fått hem Alvas första konstnärliga alster från dagis. Man kan ju, med mycket stor ansträngning, föreställa sig att andra människor inte ser storheten i det här men själva är vi så stolta så vi snart går sönder. Bara att det var märkt på baksidan med ett litet och fint textat "Alva", åh, coolt!

Bland de nya färdigheterna ingår som tidigare förevisat allehanda klättringstekniker. Nu också med listiga följdidéer som att kunna nå och öppna dörrar. Kul som bara den! Mamma o pappa tycker också att det är kul att aldrig veta om busan läser en bok i lugn och ro eller balanserar på nån farlig höjd någonstans.

Udda tittutlek. OM jag inte ser er så ser ni naturligvis inte mig. TITTUT!

Duktig på att dela med sig, även morfar kan väl få lite kaka genom datorn?!

Tack för bra resetips i kommentarerna! Vet fortfarande inte vart det bär, om alls. Får hoppas det dyker upp nåt bra.

Andra bloggar om: , , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oskar (snart två) tittade på Alvas tittutbild, log och hojtade TITTUUU =o)

Anonym sa...

Har sett på ett par bilder att det ligger IKEA-paket lite här och där i huset....blir nyfiken på vad det är för en massa roliga saker ni handlat....??

En nyfiken Mian som undrar om inte Alva ska komma på besök snart!!

Unknown sa...

Åh. Jag fattar precis hur ni känner inför Alvas dagisalster!! Tyvärr har Isak än så länge inte producerat någonting och det antar jag är pga av storasyster som titt som tätt har med sig grejer hem. Men jag längtar oerhört efter HANS första sak...

Anonym sa...

He he man blir löjligt glad för de där första sakerna. I fjol till jul hade M & M med sig vars en liten saltdegsklump som de troligen hade knådat till lite själv, tryckt i ett värmeljus (med hjälp) och så lite lite röd färg på toppen. De finaste julljusstakarna det året!!!
de åkte fram i år också och stod sig ganska bra i konkurensen från årets ljuststake )mera avancerad lite glittrad krika med grankvist i)... Kanske för att det var de allra första sakerna. Fin Finast1 mia

Anonym sa...

Soooccckkkerrrsööött dotter, det är väl inte så konstigt, hon kommer ju från skåne ;D?

Din flicka är ju riktigt konstnärlig av sig ;D nästa picasso (; ?

all lycka till er :),

/manda.

Anonym sa...

Oj vad härligt med konst :)

Tänkte på det, kommunicerar Alva mycket med kroppen/ögonen/ljud när hon "pratar" med andra barn/vuxna?

Gör en B-uppsats nu om Barns kommunikation i leken utan det verbala språket nämligen. Himlans intressant!

Ha en bra kväll!