måndag, januari 07, 2008

En lugn helg!

..hör väl inte till vanligheterna. Men denna var just en sån.

Det galna lördagsvädret gjorde sitt till. Ett underkylt regn som blev till en perfekt isbana så fort dropparna föll till marken gjorde det livsfarligt att köra bil i Skåne. Således blev den planerade namngivningsceremonin på Österlen inställd. Dessutom förärades vi ett par timmars elavbrott som var riktigt mysigt, det var nästan trist när lamporna slogs på och alla tända ljus blev överflödiga.

På söndagen gjordes ett nytt försök att ge namn åt våra vänners barn, faktiskt för andra gången eftersom några tog sig till platsen redan på lördagen, blir det ett dubbelnamn då? Alva och mamman fick åka själva, pappan hade en match att döma.

Fler såna helger, lågt tempo är ju gött!

Andra bloggar om: , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har en helt OT fråga: Hur får du dit texten på bilderna? dvs det som står i nedre högra hörnet.

Har också tänkt märka mina bilder på ngt sätt, antingen via vattenstämplar eller dyl....

Anonym sa...

Sanna: med bildbehandlingsprogrammet. Har du inte ett som kan göra det så är FastStone (gratis på download.com) jättebra.

Isabellas och Minnas pappa sa...

Jag såg er inte på ST:Hans backar i söndags. Jag såg iofs inte så många andra än min fru och min dotter för det var ganska folktomt. Det var ju ingen pudersnö direkt men det gick att åka;)

Unknown sa...

Vad skönt med en lugn helg, det behöver man ibland! Hoppas kommande helg blir som ni planerat :-)

Unknown sa...

Det torde inte vara några lösenords problem nu? Eller?
Thx!

Anonym sa...

Åh, skön helg! Önskar mig en likadan helgen som kommer ;)
Förövrigt så kommer jag att byta blogg, så hädanefter finns jag på http://soldatfrun.wordpress.com Välkommen in där istället :)