lördag, december 16, 2006

Påkommen

Förresten. Har blivit påkommen som bloggare bland "real-life-vänner". Känns kymigt. Det är ju inte direkt kriminellt men lite nördigt att blogga. Tror jag? Vad ska man tänka/tycka om det? Nån annan som har erfarenheter eller åsikter i ämnet?

8 kommentarer:

Zara sa...

Jag har insett allt efter hand att jag har många av vänner som förjer min blogg och har stenkoll på mig, jag däremot vet inget om dem om jag inte lyfter på luren och tar reda på det vill säga...
Har nog ingen som tyckt det var nördigt... Insåg dock runt påsk då jag skrivit ett inlägg om min pappas gravsten att även min mor läser min blogg så man får tänka på vad man skriver ibland.

Alva, Jenny & Martin sa...

nej alltså jag tycker inte det är särsk nördigt, då hade jag ju inte skrivit men folk runt omkring som inte riktigt har koll på vad det handlar om.

Camilla sa...

det är just av den anledningen jag inte skriver blogg - utifall att man skulle bli "hittad". men jag tror nog att jag är ganska blyg när det gäller att prata om mitt privatliv när hela världen helt plötsligt kan ta del av det bara sådär.

men jag tycker det är jätteroligt att andra bloggar! så sluta för guds skull inte=) gillar det ni skriver och sättet ni skriver på!

kram från mej!

Anonym sa...

Hahaha Fick reda på igår att min pappa och hans fru läser min blogg dagligen..
Det hade jag ingen aning om....Så nu blir det att väga orden på guldkant och inte skriva så mycket svordomar...
Ha en underbar jul..

/Cian/Vilding

Anonym sa...

Nää och nördigt är det inte...Jag skulle bli en pain om jag inte fick skriva av mej :)

/Cian igen

annalena sa...

Jag skriver i stort sett bara för att jag lämnat familj och vänner i Sverige och flyttat till Drammen, Norge... så att de kan hänga med på vad som sker med Oscar och som nu då... mig och magen?! Sen är det ju kul att andra oxå läser men konklution NEJ, jag tycker INTE det är nördigt utan bra och kul att blogga! :D

R Skriverier sa...

Nej nördigt är det absolut inte. Men vill man inte bli "hittad" kan man göra som jag och skriva helt inkognito. Jag skriver om mitt liv och de mina, men nämner aldrig ett namn. På så sätt undviker man att bli hittad ganska bra.

Emelie sa...

Jag har också blivit "hittad"...och som tidigare nämts så är det ganska okej...vänner och bekanta håller koll på en...Ibland är det dock lite jobbigt, jag kan ju inte skriva precis vad som helst...eftersom både brorsan och mamma läser...Har dock funderat på att starta upp en blogg till, en anonym...Får se hur det blir med det!