onsdag, december 06, 2006

Rösta på mamman!

En bra natt igen. Kan det vara så att Alva bara inte inte delar vanliga dödas uppfattning om hur långt ett dygn ska vara?! Att hon liksom går på halv tidsuppfattning, att en timme för oss bara är en halvtimme för henne. Att hon är vaken ett dygn (ja, nästan iaf) för att sedan sova ett helt dygn (mer eller mindre) tyder ju på det.

Idag har pappan gått till jobbet innan nån av tjejerna i familjen var vakna, jobbat kväll o knappt kommit hem innan det är dags att gå o lägga sig. Rätt pissigt för o prata ren skånska. Men vi hann iaf bada Alva tillsammans. Innan har hon varit avvaktande nyfiken men nu verkar hon stundtals njuta riktigt. Hon ler o vill smaka på vattnet. (Bilden är inte från idag men jag förmodar att pappan såg lika fån-dum ut idag och ffa att Alva var minst lika söt!)

Men så mkt mer av Alvas dag kan inte pappan bjuda på. Hade varit kanon om ni som vill veta mer skrev en rad till mamman i kommentarerna o bad henne uppdatera lite ibland iaf?!? (tex vet jag att dom idag var på en mysig sopp-lunch med en av mammans kompisar, som bor i ett kollektiv(!), bara det är ju rätt spännande). Hon är ju ändå inne o läser o jag är säker på att hon hinner några snabba rader nån gång när Alva slappar lite i babysittern?!
Rösta på mamman!

För att göra det enkelt - bara kopiera o klistra in följande "Jag röstar på mamman!" Tänk va coolt för mig - jag skulle kunna hoppa in på bloggen o se vad som händer när jag är på joubbet! (skånska är kul ibland)

Ha en bra dag alla sköna människor (galet kul att det finns så många som är så snälla i kommentarerna).

13 kommentarer:

Camilla sa...

Jag röstar på mamman! *räcker upp handen och ber snällt med cocker spaniel-ögon*

Fabror G sa...

Jag röstar på mamman!

Anonym sa...

Jag röstar på mamman! *använder även jag de snälla cocker spaniel-ögonen för dubbel effekt* =) /Em

C sa...

Eftersom jag ALLTID gör som jag blir tillsagd (yeah right) så... Rösta på mamman!

yster sa...

Ok. Röstar på mamman!

Sanna sa...

Jag röstar på mamman!
Klart pappa ska kunna gå in på bloggen på jobbet o se vad ni pysslat med under dagen:-)
Smått som stort!
Har varit jätteuppskattat här hemma hos oss iaf!

Plask sa...

Jag röstar på mamman!

Men egentlig burde jeg skrive "Jeg stemmer på mammaen!" jeg er jo en norrbaggare...

:-)Plask

Marie sa...

jag röstar väl pa mamman, om hon vill

Mia sa...

Jag med! Jag röstar på mamman!

Marie Breskic sa...

Men angaende detta med magontet och alla vakna timmar - det gar faktiskt över. Det gör det. Det som är ledsamt med magontet är ju att det gör ont och det är jobbigt att se den lilla ha ont.

Det gar över och det ganska fort.

Idag har jag besökt Alvabloggen för första gangen och sett mig om. Alva är helt enkelt söt. När jag läser om de oväntade turerna vid förlossningen tänker jag än en gang vilken lycka det är att vi bor i en tid och pa en plats där hjälp finns att fa när den behövs.

Fantastiskt.

Kenza sa...

Jag röstar väl på mamman med. ^^
Jätte söt liten tjej ni har, kan inte göra något annat än att längta tills jag får en bebis. :)

Kramar

Kenza sa...

Oj, glömde säga: lycka till med allt :)

Alva, Jenny & Martin sa...

Marie B:

Ja, helt rätt! Vi har tackat vår lyckliga stjärna för den fantastiska vården mer än en gång! Jag (nästan) älskar att betala skatt!