fredag, maj 04, 2007

Alva - en torped!

Oftast är det ju ingen bra grej att bli kallad torped men Alva var en liten duktig torped igårkväll. Sjukdom (Alvas förkylning) har hindrat oss från att gå på babysimmet två gånger. Givetvis var det dom första gångerna man skulle dyka så nu låg vi efter... Men det gick bra, ett par normal dyk (med mamma eller pappa, doppa huvudet o upp igen) och sen rakt på dagens nyhet - torpeddyket! Då skall man doppas av en person och föras framåt i "torpedposition" till en mottagare. Mycket läskigare men även det gick fint. Stolt mamma o pappa!

Andra bloggar om: , , , ,

5 kommentarer:

C sa...

Simma lungt och trevlig helg!

Unknown sa...

Visst är det läckert att se vilken kapacitet de små liven har under vatten!?

Camillas lockar sa...

Tjohoo! Torpeddyk är coola. Och så är ju Alva en cool tjej. Jobbigt bara när de blir sjuka och missar. Vete sjutton hur många Peo missat, vi går på återbad hela tiden...

Anonym sa...

Babysim är en kul grej! Glömmer aldrig när min lilla stumpa satt på kanten och jag försökte få ögonkontakt med henne för att sedan kunna säga "ååååååå dyk" i samma fåniga tonfall som man alltid har till småbarn och idioter- men ungen satt där och tittade på allt utom sin mamma, oavsett hur jag hojtade på henne...Det tog flera minuter att få henne att haka på att "hoppa från kanten", så efter tre-fyra gånger gav vi upp, hon fick dyka och torpeddyka, samt åka rutschkana istället. Simma lugnt!

Brunkullan sa...

Duktig Alva!!

Vi köpte en engångskamera för undervattens bilder och tog kort på Tobias första gången han torpeddök och man släppte honom så han själv kunde "simma" upp till ytan och mig en bit bort.

Skitcoola bilder!!!!
Tyvärr han Jonte bara gå två grr, sen var han förkyld eller Tobias (som var tvungen att följa med då skolan slutat för dagen när babysimmet var...) så vi inte kunde gå. Tillslut hade det gått så lång tid, att det inte kändes som någon mening att gå...:-(

Susanne