måndag, maj 07, 2007

inte skoj precis hela tiden

Igår natt fick Alvas pappa ta en tuff fajt med Alvas läggning. Det var hemskt svårt för henne att hitta ro och det kändes som att hon var ovanligt arg på den där pappan som trilskades med att hon visst skulle sova. Till slut somnade hon givetvis, dom orkar ju inte oändligt länge även om det känns så ibland.

MEN så idag fick man inget leende när man kom hem. Men det fick barnmorskan och barnläkaren och babysimfröken... [uppdatering] Ja, det blev ju dumt. Inte när DOM kom hem, eller ja det vet jag ju inte men inte av Alva eller hos oss. Dom fick sina leenden av Alva på sina respektive arbetsplatser..

Och nån vidare kontakt resten av kvällen var det inte heller tal om. Säkert tillfälligheter men ändå skitjobbigt.

Jag snattar en fras från Skolfröken och gör om den lite; stackars Alvas pappa..
---

Nån frågade om köket. Det har fastnat lite på IKEAS punkt 7 dvs finliret med passbitar, täckskivor och kröningslister eftersom vi hade besök i helgen o eftersom det är för mkt jobb o för lite energi på vardagarna. Dessutom saknas lite el och därmed fläkten vilket är trist. Men vi hoppas på nästa helg.

Andra bloggar om: , , , , , ,

7 kommentarer:

Lotten Bergman sa...

Krönlisterna, krönlisterna -- de är svindyra! Eller har ni hittat ett billighetsställe som jag kan få tips om?

/En krönlös

A L V A S - P A P P A ! sa...

dom på IKEA..? men vet ärligt talat inte vad dom kostade, ingick i den totala konkursen som det kanske heter. men nu blev jag orolig att jag kanske ljugit, är det dekorlister vi har?? är det skillnad?

Lotten Bergman sa...

O ja. (I alla fall i min snickarokunniga värld.) Dekorlister har man råd med; efter krönlisterna måste man äta havregrynsgröt till kvällsmat ...

A L V A S - P A P P A ! sa...

hmm, var används vad?

Anonym sa...

Hej! Jag letar efter en blogg.. vet inte vad den heter bara. såg att bloggerska jag letar efter hade dig som länk så jag tänkte att du kanske visste adressen? Bloggerskan jag letar efter är mamma till en åtta månaders pojke och bor i norge med sin fästman.. Jag tycket hennes blogg va så trevlig och skulle gärna vilja kika lite till! tack på förhand! Mvh Ida (idabonin@hotmail.com)

Anonym sa...

Krönlister, dekorlister? Nu kom jag på varför jag tycker det är så trevligt och bra att hyra. Värden fixar sånt där som är krångligt.

:)

Anna-Lena sa...

Heja på med köket! :D Gu vad söt hon är er lilla fröken! :D