onsdag, maj 30, 2007

kort-kort

Två dagar på raken har de två MAMMA-grupperna Alvas mamma är med i varit på besök (försök inte inbilla mig att det finns föräldragrupper som dom kallar det på bvc när det hela dras igång) . Jag har jobbat hemma o träffat alla dessa kids. Sjukt roligt. Dom är ju inte så gamla men alla har otvetydigt sina egna personligheter ändå. Cool upplevelse!

Undrar hur mycket av det som ligger inbyggt (gener får man väl kalla det) o vad som är socialt inlärt? Spännande är dom iaf, dom där små liven.

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Ja, att inte folk förstår. Mamma-grupp är den grupp mammorna hänger i med magarna, före bebis poppar ut. Föräldra-grupp är den grupp de föräldralediga träffas i. Hur svårt kan det vara :-)

Marie Breskic sa...

Ja det är fascinerande att de är sa olika fastän de är bebisar hela bunten. Jag tror att arv spelar stor roll. Vara tva flickor ser helt olika ut och är helt olika personligheter och det började redan under graviditeten.

(Här i Bosnien gör de nästan 2372 ultraljudsundersökningar under en normal gravididet. Okej, jag överdriver lite, men det är ett fasligt springande hos gynekologen.)