onsdag, maj 23, 2007

appropå sjukt barn

Detta är ju för tröttsamt! Den där Anita Ahlström på Enköpings kommun skulle man ju vilja maila o be kommunen skärpa sig. Nån som har hennes mail?! Vad ska vi ha ett socialt skyddsnät till om inte i detta fall?

Andra bloggar om: , ,

8 kommentarer:

Brunkullan sa...

Man vill ju bara kräkas!!
Ibland undrar jag om medmänskligheten avtar ju högre upp i hierarkin man kommer på myndigheterna...
Och sen ska föräldrarna behöva lägga tid till att bråka istället för att avslappnat kunna ta hand om sina barn..
Nä uschiamej..

Susanne

Jonna sa...

Jag blev också förbannad när jag läste om det. Vilka idioter att bara bry sig om husets värde! Men barnets värde då?

Anonym sa...

E-postadresser till enskilda tjänstemän skrivs enligt principen:
fornamn.efternamn@enkoping.se (förnamn och efternamn utan å,ä,ö).
Alltså måste det bli:
anita.ahlstrom@enkoping.se

Marie sa...

http://www.enkoping.se/swwwing/app/cm/Browse.jsp?PAGE=25290

A L V A S - P A P P A ! sa...

Sus; japp, jag tror det där med hirarkin stämmer. o det rä så tjatigt att vi är på väg in i 80-talet igen, egot o materialismen o hirarkins viktighet ökar..

jonna, precis!! det var exakt vad jag skrev till kommunen!

tackar anonym o marie, hoppas fler tycker det är värt att tycka till om en sån sak!

Anonym sa...

Alltså- förlåt att jag är motvalls, men jag måste bara få opponera mig. Den här kommunaltjänstemannen säger att hon måste fatta lagliga beslut- det är hennes JOBB att se till att besluten som tas är korrekta. Hon säger också att hon blir glad om domstolen dömer på annat sätt- vilket alltså tyder på att hon faktiskt vill hjälpa familjen, men inte kan, eftersom bedömningen är att en tillbyggnad skulle höja värdet på huset, vilket skulle vara olagligt att göra med kommunala pengar. OCH- om man nu visat fram en ritning där man vill bygga till med 80 kvadratmeter, så tror jag också att man har tagit i för mycket. 25 kvadrat, som pappan säger är det de vill ha, det går att försvara med ett rum till assistenterna, och ett rum till utrustningen, men allvarligt talat, om man vill ha 25 kvadrat, varför ritar man 80? Någonstans är det fel, och tjänstemannen får skiten.
Jag tycker vansinnigt synd om familjen i fråga, jag tycker verkligen att det ska underlättas allt det bara går för dem- men att säga att tjänstemannen är omänsklig för att hon följer lagen, det kan jag inte hålla med om. Medmänsklighet, självklart- men ni gick rakt i journalistfällan, där kommunen framställs som skurkar för att de gör som de är ålagda att göra, och tar de beslut som måste tas. Familjen kanske ska börja med att visa fram en korrekt ritning, så går det säkert bättre.

A L V A S - P A P P A ! sa...

ah denna läste jag två, nu är jag ännu mer inspirerad att lägga ut texten en aning. hoppas du inte misstycker?!

Anonym sa...

Va?