tisdag, maj 01, 2007

Riktigt pissed off Alvas pappa

För ett tag sen var det mkt stohej kring att hitta en ny o säkrare bil. Efter MYCKET letande och beslut om en ruggigt snygg men för dyr bil var vi trots allt hemskt glada och lite stolta över vårt nya åk. Det var väl sisådär en månad sen.

I natt har några (ursäkta) jävla snorungar dragit en gigantisk repa ca från ena framlampan via hela sidan till bakljuset. Och som det inte var nog så drog dom en (ursäkta) jävel på bakluckan också, liksom för att signera sitt verk.

Ilskan var/är obeskrivlig. De svordomar och milt sagt mörka tankar som yppades och for genom huvudet passar sig inte skrift.

JAG BEGRIPER INTE NÖJET!

Häromkvällen nästan grät vi när vi summerade flytt- och renoveringskostnader. En fet självrisk på det är precis vad man vill ha (särskilt som vi de senast 3 månaderna pungat upp tre stycken, en cykelstöld, en maskinskada och en vindruta på förra bilen).

Jag är så glad att jag inte såg det ske, det hade slutat illa.

Andra bloggar om:

14 kommentarer:

Anonym sa...

fan vad tråkigt för er!
Inte kul alls när ni äntligen börjar se ett ljus i slutet av tunneln med alla renoveringar!

Jonna sa...

Så jävla svinigt! Att folk inte kan låta andras saker vara... Alltid är det nån avundsjuk jävel som ska förstöra. Usch, nu blir jag arg för er skull också!

Marie sa...

Brrrrr. Exakt samma sak hände när vi köpte bil i somras. Jag brukar anstränga mig en hel del för att första varför folk gör som de gör, men meningen med att förstöra förstar jag inte. Drogpaverkan?

Usch.

Anonym sa...

Vad får folk ut av att förstöra för andra på deras bekostnad? Idiotiska ungar säger jag bara även om jag själv är ung men jag skulle aldrig kunna göra varken det eller något annat på någon annans egendom. Åh ibland undrar jag om deras föräldrar totalt har glömt bort att uppfostra sin ungar!!

Unknown sa...

FY!!!!! Så vidrigt! Man undrar ju vad det är som gör att vissa snorungar gör så där??

Tycker vansinnigt SYND om er!

Camillas lockar sa...

MEN JÄVLA SNORUNGAR! Helt korrekt beskrivet. Man fattar ju noll av det där. Samma sak med klotter. Och annat sattyg jävulsynglen pysslar med. Era stackare. Ni gillar väl makaroner och havregrynsgröt :-(

Anonym sa...

Vilka jävla idioter

Skolfröken sa...

Instämmer. VÄRDELÖST!

Anonym sa...

Det värsta är att det finns vuxet folk som roar sig med att sabotera för oskyldiga människor också, inte bara snorisar. Vet inte vad som är värst men trots allt önskar man att man fick tag på dom. Gör man det ordentligt vågar de ändå inte tjalla! Hoppas det löser sig för er iaf!

Anonym sa...

Så förbannat tragiskt...fanns det verkligen inget roligare att ägna sig åt?!?! Idioter

Anonym sa...

vilka idioter det finns..

Anonym sa...

Är det stora repor så det behövs lackas om helt, annars så brukar bilaffären ha stift som man kan måla i med, det har vi iaf till våran.

Lycka till !!

Brunkullan sa...

Snorungar!!!
Fattar inte varför andra finner nöje i att förstöra för andra!!
jävla skitungar!
Eller ungar...det kan lika gärna vara vuxna...avundsjuka vuxna...

Hoppas att självrisken inte blir för hög..

Jonna sa...

Fy f*n vilka jäklar. Varför???

Där vi bodde förut så råkade jag ut på ca fem månader vid 3 tillfällen ut för en krossad ruta på bilen. 3 sköna självrisker att punga ut med. Grejen var ju också att det fanns absolut ingenting att stjäla. Det var säkert samma personer som gjorde det alla tre gångerna. Sista gången var dagen innan vi skulle gifta oss. Det gick så långt att de på glasfirman hade lärt sig mitt namn när jag kom sista gången. Hade ju varit där 2 ggr dessutom med sprickor framrutan, en på min bil och en på makens.