fredag, juli 06, 2007

Det märks att vädret

inte är det bästa, alla tiders besöksrekord igår, mer än dubbelt så många glada som en genomsnittsdag! Hoppas ni gillar det ni läser. Jag begriper fortfarande inte att mer än de närmast sörjande kommer hit (men kul är det såklart!)

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hittade hit igår (torsdag) genom en kommentar som du postade i Popmorsans blogg. Och jag fastnade direkt, läst från början till slut.

A L V A S - P A P P A ! sa...

DU SKÄMTAR! 238 inlägg ju!! Grymt imponerande/konstigt/häftigt! Välkommen hit får man väl också säga!

Jonna sa...

Visst är blir man lite fixerad vid det där med hur många besökare man har per dag. Man undrar vilka alla är. Det är ju inte direkt så många som skriver i kommentarerna, i alla fall inte hos mig. Men det är ju desto fler som är inne och hälsar på. Man kan inte bli annat än stolt och glad att det är så många som vill läsa om det "ointressanta" som man skriver om.

Den räknare som jag har synlig på bloggen räknar ju bara samma ip-adress en gång. Men jag får en rapport varje morgon om de verkliga besöksantalen och då är det ibland det dubbla. Så det är många som är inne flera gånger per dag och kollar.

Anonym sa...

Nej, det är sant. (Det kanske var en retorisk fråga? :) Och här är jag igen, morgonen efter, och hoppas på nyheter!

Anonym sa...

För att det är så kul att läsa om er och titta på alla söta bilder på Alva! :)

Anonym sa...

Du skriver roligt och Alva är himla söt. Därför är det kul att titta in här :)

Anonym sa...

Ha ha.
Det är som när det blir superstorm och nio månader senare föds det en herrans massa småkottar. Hmm, finns det samband?

Är det bara åtta månader sen Alva föddes? Nä? det måste vara mera. Jag har ju läst din blogg i evigheter känns det som. Nu får du förtydliga här!


Ha det gott
Igelkott

//Killfröken

Camillas lockar sa...

Ja, det är ju i början av veckan som folk brukar läsa mer... slutet av veckan är det mindre. Kul att du har många läsare, det förstår jag - hit vill man ju alltid komma tillbaka!

Marie sa...

Det är helt enkelt trevligt och avslappnande hos Alva. Alla känner sig välkomna. Det är gott det. :)

Anonym sa...

ja maste halla med alla andra - det ar valdigt kul att lasa din blogg eftersom det finns fa pappa-bloggar dar ute, och utav dem som finns ar bara ett par verkligen bra och lasvarda. jag tyckte t.ex. inte om Hemliga pappan. Men dig ar det jatte kul att lasa - plus att Alva ar sa otroligt sot och det ar spannande att kunna, som total framling till er, folja er pa denna resa som Alvas utveckling fran nyfodd bebis faktiskt ar :)

Anonym sa...

Kul blogg! Det är första gången jag besöker din blogg, roligt med en pappa blogg! Jag vill också att det snart ska sluta regna, med två barn hemma så klättrar vi på väggarna snart!

Anonym sa...

Alva hälsa farsan att jag skrev om han lite i ett av mina inlägg där jag tipsade om bloggar, om han vill halshugga mig så slår du väll ner han alva.

Godnatt alva och hälsa farsan

Anonym sa...

Ja vad ska man göra när regnet öser ner... Jo gå bloggrunda.

Anonym sa...

"regnet oser ner"... inte i Polen ^^ har i Gdynia skiner solen som aldrig forr och jag kan lugnt saga, med rent samvete, att hogsommaren har kommit tillbaka till oss :)