onsdag, juli 04, 2007

ont, det gör ont..

Det är bara dumt att springa en mil om man inte har tränat löpning på åtta månader. Trodde höfterna skulle trilla av idag. Låren som tjocka stockar.

Men duktig Alvas pappa stack iväg och köpte gymkort idag. En seriöst svettig timme. Ett par dagar till så är man väl i gammal god elitform igen. Kanske inte då.

Alva äter fortsatt kopiösa mängder mat (har jag berättat innan?) det startade ju på semestern. Jag begriper inte vart det tar vägen alltihop?? Jag vet var det slutar men däremellan??

Där det slutar hittade vi f.ö. ett mycket märkligt fynd idag. En massa... genomskinliga gummikorn är det närmsta jag kan komma på att jämföra med (som en nermald genomskinlig studsboll eller nåt) . Jag misstänkte nåt märkligt från blöjan (vanliga Libero). Nån som känner igen fenomenet?? Vi är minst sagt förbryllade! Inte någonstans står det i barnläkarboken om avföring i form av gummigrus. Hjälp!

Andra bloggar om: , , , , ,

13 kommentarer:

Anonym sa...

varje gång du läser min blogg så ska du bli påmind att du ska ut och träna.. det är mitt ansvar att alva ska ha en snygg pappa !

Synd bara att jag inte själv orkar ta tag i träningen..

A L V A S - P A P P A ! sa...

haha, jag såg det innan du skrev här, som sagt - borde sett det komma! wacko! (:

Anonym sa...

grynen är från blöjan, vi får sånt med jämna mellanrum eftersom noah pinkar så in i bomben mycket. blöjan blir när han kissar först lite fuktig, sen geleaktig och till slut släpper den kornen när den inte klarar av att suga upp mer. :)

Anonym sa...

Din blogg är omnämnd i min.. säg till om jag ska ta bort det =)

Anonym sa...

Precis som Marcin skvier så är det från blöjan, inget farligt alls ;D

Anonym sa...

Alva är så sötast :) har bara en fråga som jag och en kompis grubblat över vad har Alva Plutten för ögonfärg den ser olika ut på olika bilder ^-^ Vi måste få veta haha! Kramar till lilla Alva från Alex och Marre

Brunkullan sa...

Tror också på blöjan....testa! Häll MYCKET vatten på en blöja och låt det sjunka in ordentligt. Dra sen isär lite på ytan, så hittar du små uppsvällda "gummiaktiga" gele- korn. Det är dessa som gör att blöjan känns så torr!!
Tar upp all fukt.

Men blir det för mycket (händer när älsklingen äntligen börjar äta och dricka mycket och då brukar blöjan börja hänga nere vid knäna och du får en fin blöt fläck på knäet när blöjan läckt av trycket från rumpa vs knä........)

Annars vet jag inte vad det kan vara.....Maskägg kanske..hihi...
Närå, jag skojar bara!
Tror stenhårt på blöjans stoppning!

Susanne

Unknown sa...

Klart det är blöjan. Det är faktiskt lite faschinerande att se hur effektivt blöjan suger upp vätska! Vi badade Olivia i en blöja en gång och jisses vad TUNG den blev!!

A L V A S - P A P P A ! sa...

Se där! Varför vet alla andra??! Vi var faktiskt lite oroliga. Så här när man vet känns det löjligt men när man står där och frågar sig hur fasen hon kan skita enbart gummiboll och inget brunt alls så blir man fundersam. Tack snälla alla ni som hjälper en igenom föräldraskapet!

rosflickan; nejnej! Tvärtom, inget gör en gladare än att bli omnämnd som läsvärd, tackar o bugar!

Alexandra/Marre; oklart för jag är färgblind men jag tror de oftast är blåa. Klickar man upp bilden från Mallis där hon sitter med en färgglad leksak tycker jag det stämmer med minnet; ganska mörkt blåa.

Brunis; app-app-app inga såna äckliga skämt, för bövelen!

Anonym sa...

Det är blöjan.. Vi har samma beskymmer med Hannas blöjor & vi köper ändå Coops

Anonym sa...

http://ungfarsa.blogg.se

hörru farsan dags för premiär av min nya blivande succé, jag kommer knappt nämna wilma det här ska va en blogg för alla som har ett barn jag ska rocka röven av alla andra fjantiga barnbloggar som tror att dom är bäst, det är ju jag som är bäst det vet ju du..
och om det går riktigt bra så kommer jag självklart ta med en intervju med dig..

Camillas lockar sa...

Ja, att du springer en mil på en gång... jag säger då det :-) Du stretschade förstås jääärnet efteråt va?

A L V A S - P A P P A ! sa...

granis - som vanligt wack men go!

camilla, njae, har kommit fram till att det faktiskt inte gör någon verkan!