måndag, juli 30, 2007

Världens bästa bok

Just nu iaf. Och givetvis lyckades vi bli av med den innan vi ens fick hem den från bokhandeln, doh! (får man ju säga i Simpsontider). Men efter rådigt ingripande av Alvas mamma återbördades den.

Alva o jag hade världens mysigaste stund när hon helt koncentrerat följde med sida för sida från pärm till pärm. Annars är hon hemskt glad för att bläddra själv (ganska bra på det men mkt läsning blir det inte). Men så dagens bokstips för småttingföräldrar är:


Andra tips om bra pek-/lättläsböcker?? Emottages tacksamt i kommentarerna!

---

Och för övrigt måste jag idag hylla blocket. Vi slängde iväg ett par annonser med 7 prylar, på två dagar gick 5 av dem. Väldigt smidigt dessutom, inga jobbiga prutare eller annat strul.

Andra bloggar om: , , , , ,

5 kommentarer:

lillasysteryster sa...

Vi har en bok som heter "titt ut" (från Goboken) och den har båda barnen ÄLSKAT! En väldigt lättläst bok med flikar som man viker undan och så tittar ett barn fram bakom. Isak skrattar så han kiknar!

Annars gillar han Max böckerna. Hunden är bäst och den pekar han ut och säger "vovvov" (eller något sådant ljud som jag väljer att tolka som vovvov).

Skolfröken sa...

En av mina favoriter som jag ger bort till alla barn heter "Gå jobbet". Den handlar om olika yrken, och det bästa är att tjejerna är bilmekaniker, och chef, medan killarna var sjuksyster eller så.

Alvas Pappa! sa...

Låter bra båda två! Goboken är vi nog medlemmar i så den får vi kolla. Skolis variant låter ju mucho rätt.

Nils & Oskar sa...

Våra barn har gillat Miffy-böckerna och pekboksvarianterna om Alfons Åberg. Tror en kan ha hetat "Alfons tycker om" (?). Böckerna om Molly har båda grabbarna ÄLSKAT!
/Johanna

Alvas Pappa! sa...

suveränt, tack för tipsen!!