torsdag, september 20, 2007

Babysim

Jag ser verkligen mycket fram emot babysimmet varje vecka.

Före är en stund av förväntan för Alva. Jag brukar sjunga "stora simbarn" en stund innan vi skall gå vilket alltid leder till ett leende och glittrande ögon.

Själva babysimmet är bara himmelens skoj. Vi byter om o stojar lite i duschen och hoppar (well) sen i det varma vattnet och simfröken ger oss en massa spännande uppdrag att utföra. Klättra utmed stången, sjunga, dyka och åka rutschbana med huvudet före. Dessutom finns det hundra roliga leksaker att jaga tag i. Kul, kul, kul!

Efter är supermysigt. Dusch, klä på sig igen och sen rulla ut vagnen i höstmörkret, hela lilla familjen (fast just idag var det bara jag o Alva). Man blir lite lagom trött och avslappnad av det varma vattnet och man mår bra helt enkelt.

Andra bloggar om: , , , ,

6 kommentarer:

Lisa sa...

det låter så himla mysigt så nu sitter jag här och längtar tills jag själv får barn och kan börja på babysim :)

Anna, Fair and True sa...

Låter jättehärligt!

Hjalmar&Selma sa...

Tack för hälsningen på min födelsedag (imorgon - alltså helt rätt alvas pappa). Jag hoppas på en kulig 1-årsdag här i Italien trots att släkt och vänner saknas, men kort och paket har de skickat och tårta skall bakas och sensommarvärmen gör att vi kan sitta utomhus!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ja det är kul! Tobbe gick, men inte Jonte. Han somnade första gången och sen var han sjuk, så det var ingen mening:(

Men idag började han simskola (nu först fick vi tummen ur och anmälde honom!!) och ska ta Baddaren..äntligen:-)

Susanne

Anonym sa...

Alvas paps, jag klarade att flytta bilden. Tack för hjälpen!
Nina

lillasysteryster sa...

Babysim ÄR härligt. Man får en speciell kontakt med sitt barn där i vattnet eftersom man är på samma nivå nästan hela tiden.