söndag, september 02, 2007

Ruskigt nära

Nu är förflyttningarna med gåvagn väldigt kontrollerade (knappt några allvarliga fallolyckor alls). Balansen (utan stöd) är fin, egentligen faller hon nog inte ner på rumpan (också kontrollerat) för att hon måste utan för att hon vill. Att ta sig fram utmed väggar och möbler funkar också bra och resa sig utan vare sig stöd eller hjälp går också. Det m å s t e vara nära till de första stegen?! Åtminstone tekniskt, däremot är det osäkert om motivationen finns - krypa är ju också snabbt..

Hon kommer inte hinna dit före 10 månadersdagen, för det är idag - grattis Alva! Men det borde väl bli före 11 månader?! Eller? Ni som vet?!

[uppdaterat] Du som inte läser hos Skolis får inte missa detta, om man söker på "vuxen" på Google bilder hittar man en intressant förstaträff. Hur kunde det bli så?

8 kommentarer:

Anonym sa...

oj vad tidig hon är! jag jämför med min två månader yngre brorsson som inte ens är i närheten av att krypa och ibland faller när han sitter med. Själv vet jag att jag gick när jag var 1 år och 4 månader. Haha, men jag var nog bra sen...

Unknown sa...

Jag tror hon kommer att gå alldeles snart!! Olivia var supertidig och gick när hon var 9,5 månad medan Isak har varit mer normal med sina 12 månader.

Brunkullan sa...

Det är nog bara fråga om dagar.
Kul,kul!
Var redo med filmkameran:-)

Tobbe var 11 månader (nästan 12), och Jonte var 12 månader (nästan 13) när de gick första gången!!!

Susanne

Cecilia sa...

Mm, låter som om det är på gång definitivt. Mina var ganska precis 1 år båda två och "betedde" sig ungefär sådär också. Åh, den ljuvliga tiden!!!
Idag har jag inte gjort annat än att tjatat på min 11-åring. :-(

Brunkullan sa...

Å du! Tack för tipset om vitbalansen på kameran! Ska lusläsa instruktionsboken och testfota en heldel i vinter, så kanske det blir bättre bilder vad det lider:-)

Susanne

Anonym sa...

Hon är ju supertidig, säger jag vars ena son var 18 månader när han gick, jag trodde aldrig han skulle gå :o)

Anonym sa...

Och grattis Alva på din första namnsdag ;)

A L V A S - P A P P A ! sa...

ja vi har nog haft lite känsla av att hon varit ganska tidig med motoriken. Men vi får väl se när de där stegen faktiskt kommer.

brunis; ingen orsak, säg till om du vill ha fler fototips.

tack Camilla! hälsar Alva alltså..