söndag, september 23, 2007

Världens bästa öppna förskola

Där vi bor finns flera handbollsklubbar och en är ju bätre än dom andra. (Ok, jag är som medlem och aktiv sen många år kanske lite jävig.) Klubben har nu sedan några år haft bollförskola (lite som öppen förskola), som vuxit sig väldigt populär och igår fick Alva äntligen prova på. Bara lek och motorik och massor med glädje. Alva älskade det. En massa spännande äventyr och när hon behövde vila satte hon sig helt sonika ner och betraktade alla dom häftiga killarna o tjejerna omkring henne (Alva gillar ju lite äldre barn).(Sista bilden hemifrån idag, har inget med de andra bilderna eller texten att göra, tyckte det var en kul bild bara)

F.ö. har Alva för andra gången varit mamma/pappafri hemma hos mallisvännerna. Och denna gång vågade sig föräldrarna på att sätta sig ner på restarurang med god mat o dryck. Vi tom släppte Alva i tanken några minuter.

Och när vi hämtade henne blev hon knappt glad... Kanon! Måste betyda att hon känner sig väldigt trygg och glad även utan oss. Riktigt kul, skönt att kunna hämta andan som föräldrar o bara vara vi två. Och eftersom Alva älskar att leka med killarna i familjen och familjen tycks trivas riktigt bra med att ha Alva på besök så känns det som win-win-win!! (:

6 kommentarer:

/\/\yh sa...

va söt Alva är :D!!

Thy sa...

Wow bollförskola verkar ju superkul! Fina bilder.

lillasysteryster sa...

Gud vad häftigt med sådana aktiviteter! Sportfantasten i mig dreglar avundsjukt och önskar att det fanns liknande grejer här...

Anna, Fair and True sa...

Sista bilden passade ju jättebra med boll i hand!

Alvas Pappa! sa...

Myh; tack!

Thy; det är det!!

Lilsys; nu vet jag att du är en ganska upptagen person annars hade jag sagt; starta en, det är LÄTT! och våldsamt kul!

Anna; ja faktiskt!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Skoj med bollek!!
Tobias gillar sport i allmänhet och har provat på det mesta. Just nu fotboll och innebandy som gäller!
Jonathan blev sugen att börja basket nästa vecka. Föräldrar till en kille i klassen drar igång ett lag för de som är mellan 6-8 år.
Pappan har spelat basket här i stan (div 1) och nu när han slutat vill han att det ska finnas möjlighet i vårt närområde för barn att prova på!

Nu är inte basket my cup of tea, men herregud. Ungen måste ju få prova om han vill:-D

Susanne