lördag, september 01, 2007

effektiva konsumenter

Idag har vi varit på loppis på Södra Esplanaden igen. Vi eller iaf mamman o Alva är där i princip varje lördag o letar barn-fynd. Efter det var vi på auktion i Åkarp för att sedan åka till Nova Lund (lokala shoppingcentret). När vi kom dit var klockan kvart över 11 på förmiddagen! Det kallar jag effektiv konsumtion! Vi handlade mest smått på loppisen, hittade tex fem stycken fina pekböcker för 10 kr - acceptabel prisnivå! Det blev även ett chockrosa galonställ i kanonskick (30 kr).

På den lite dyrare sidan (inte på loppisen mao) fick Alva en sjukt snygg jacka från POP (sportig röd variant) som pappan med glädje hade lånat om den hade passat. Tejpade sömmar.. inte illa!

På kvällen var pappan på Malmö FF - Trelleborgs FF på Malmö stadion. Illa satsad fritid! Usel match och trist resultat (0-0). Inget större engagemang från någondera lagen. Även klackarna var väldigt håglösa. Trist!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

4 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Nämen..Alva har fått ROSA kläder;-)

Och POP har de bästa kläderna, så är det faktiskt och helt klart värt varje krona som de kostar!!!!

Malmö FF förresten....HAR de ens en klack....;-D

Susanne

Mikaela sa...

pop har superfina kläder, vi köpte en fullständigt onödig t-shirt till Oskar där idag (ett desperat försök att låtsas att det inte är höst kanske?) men blev snåla å köpte fleecejacka på name it istället.
Iaf: man får väl se Alva i finkläderna? Alternativt går det bra att se Alvas pappa iklädd snyggjackan *flinar*
Susanne: Jo men malmös klack... de måste ju vara en fyra kasnke fem personer iaf... ;-)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Mikaela: Ja...max!!;-)

Susanne

Tove sa...

Åh jag äääälskar sådana där loppisar. Den enda regelbundna storloppisen i min stad har tyvärr lagt ner. Gick alltid där och skrotade innan.

POP är också kul men loppis är wunderbart!!!

http://mamacheapo.blogg.se/