lördag, september 01, 2007

kompisarna på pampers

Kompisarna på Pampers gillar att skicka mail o skriva en på näsan o det går inte att låta bli att läsa (även om ögonen korsar sig lite). Men faktiskt kommer det ett o annat bra också.

Turas om att byta på lillan så att hon eller han vänjer sig vid att mamma och pappa gör lite olika. Eller varför inte ha regelbunden dejt på söndagsmorgnarna då pappa och barnet går på söndagspromenad medan mamma ligger och drar sig.

Jaja, men det verkar inte såå knepigt att bli en bra pappa då.. Och grattis mamman, Pampers o du är ju inne på samma linje (förlåt kunde inte låta bli)

Ett mycket bra sätt att hålla ditt barn intresserat av sina leksaker är att lägga undan vissa leksaker var eller varannan månad och sedan byta ut dem efter hand.

Faktiskt ingen dum idé!

DIN HUD BEHÖVER OCKSÅ FUKT Glöm inte att smörja in dina händer. Eftersom du måste tvätta händerna så ofta då du tar hand om ditt barn, kan dina händer bli torra.

Alright, noterat! Dom kan så många olika saker på Pampers!

Om du plötsligt upplever avbruten nattsömn igen, kan det vara för att ditt barn upplever separationsångest. Månaderna före barnets första födelsedag, kan hon eller han börja visa blyghet inför andra människor och bli mer klängig än vanligt.

Check! Stämmer bra!

Andra bloggar om: ,

2 kommentarer:

elolinon sa...

första tipset var ju bara så förnedrande, både mot mammor och pappor. herregud, det är år 2007.

men hmm, "Lillan, så att han eller hon"..?

eeh?

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jo nog är jag en romantiker alltid;-)
Men det konstiga är att jag inte känner mig sådan (och Tommy hävdar bestämt att jag är i total avsaknad av romantisk ådra...åtminstone när det kommer till lovelife...haha...)

Men just när det kommer till inredning är det liksom min grej, som jag återkommer till hela tiden. Då är det skönt att ha stugan att "sväva ut" på.
För här hemma skulle tex en sådan kran (eller påslakan med rosor, kristallkronan mm..) inte komma över tröskeln!! Här vill jag ha det mer trendigt utan lull-lull.
Knäppt va?! hihi..

Susanne