lördag, september 08, 2007

Zlatan, Zlatan, Zlatan!

Det var ju trist och surt att det inte blir några mål men det känns nästan underordnat när Zlatan är på bästa spelhumör, ler i intervjuerna och visar upp en hel del Ibra-magic! Jag hoppas Zlatan spelar så länge att Alva hinner uppleva och minnas honom (: Och oddsen är kanske inte så dåliga med tanke på att Zlatans son Maximilian är född bara några veckor före Alva (också kejsarsnitt i på samma sjukhus, pssst - kändisglöden bränner till...) - Klart Zlatan vill att sonen skall se farsan spela i landslaget!

Alva - en glass-addict

För övrigt lider Alvas pappa av en smärtande kropp. Det har varit fixardag i bostadsrättsföreningen och eftersom Alva skall gå på dagiset som ligger inom området hoppade Alvas pappa på uppgiften "Nollvision - inga taggar på dagis". Uppdraget var; gräv upp alla hagtornsbuskar (träd!!!) och annat taggigt. Det blev väl 5-6 hagtorn, 4-5 andra mindre träd med taggar och några ilskna rosenbuskar. Dom flesta innebar ungefär en halv meters grävning och ganska mycket rothuggande. Men ingen anledning att vare sig gymma eller springa idag.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, vissst är det härligt att se honom i gamla goda takter!Lovar härmed (med tanke på ditt inlägg om besökarstatistik) att ial hälften av gångerna jag tittar in här, skriva en hälsning. 'Har ju följt er sen Alva bara var en lite lite plutt, men nog bara hälsat tillbaka nån enstaka gång. TACK för en mysig blogg. Kram mia

Unknown sa...

Zlatan regerade i går! Det är något speciellt att se honom gå runt på plan med ett leende på läpparna. Då VET man att han är i superform!

Brunkullan sa...

Jamen heller hur! Det är ju så här det ska vara om jag ska älska Zlatan!! Han är ju härlig när han ler så där..:-)Och hade ju några fina chanser också!!!

Så fin tröja Alva har!!

Over and out

Anonym sa...

Lika söt som vanligt!

Får man stäla en fräck fråga...?
Gör det utan lov, och hoppas det går för sig =)
Har ni några syskonplaner?

A L V A S - P A P P A ! sa...

Mia; låter perfekt! Man skriver såklart så ofta och mkt man vill, det jag skrev var mest för att jag ibland käner att det är underligt att veta att det är många som läser men att man vet så lite om vem det är. Kul med engagerade läsare som du dock!!

Lillsys; Visst! Och jag vet inte vad det är men jag kan nästan känna hans välmående. Kanske för att han surar som en unge när han är sur = man vet att det är äkta när han är glad.

Brunis; man måste nog nästan älska honom hela tiden se ovan (:

Maja; inte så farligt fräck fråga, den kan vi nog hantera (: och JAPP men när och hur många får vi nog ta som det kommer, inte riktigt än iaf.

Anonym sa...

jag satt och log i kapp med zlatan! vilken kille! :)

Anonym sa...

Ja Simon går runt och sjunger Zlatan låten för fullt!

AnnaB sa...

"Ingen kickar fotboll som han" Lalalalalal. Nu fick man ju den på skallen ;-)

Nina sa...

Synd att vi missade den matchen, vi som verkligen är Zlatan-fans, fick nöja oss med Italien-Frankrike istället. Hur lyckas du få in bilderna mitt i texten - det gör inte vi!

Anonym sa...

Hur gammal är Alva? :)

A L V A S - P A P P A ! sa...

Nina; precis när man laddar upp bilden finns lite options, prova runt lite där och dra sen bilden i redigeraren dit du vill ha den.

Cassie; lite drygt 10 månader!

Anonym sa...

synd att ni inte bor i göteborg :( jag är barnvakt åt min granne o älskar barn. Men jag är 16 och vet att många i min ålder gärna sitter barnvakt, så ni skulle ju kunna sätta upp lappar :) /Isabelle