lördag, augusti 18, 2007

malmöfestivalen - njaä tack


En avsevärt mycket friskare Alva åkte idag med till Malmöfestivalen, en i ärlighetens namn ganska mediokert attraktiv tillställning för en liten familj med barn i vagn. Löjliga mängder människor som njuter (?) av Langos, lakritsband och karuseller. På kvällarna är det i och för sig en del bra musik men det har vi ju lite svårt att dra nytta av.

Dagens huvudattraktion var dock den årliga barnloppisen i folkets park. Hundratals försäljare (varav en vid varje stånd måste vara ett barn) och tusentals fyndsugna mammor, pappor och barn. Vi var tyvärr lite sena (Alvas pappa kan inte läsa en busstidtabell) för att göra några riktigt fina fynd men ett par böcker, några filmer och lite kläder blev det till.

Vidare till barnområdet i Slottsparken. Tyvärr ingen höjdare det heller. Några spridda tält, nån ordverkstad (?) och möjligen en cirkus. Men inte direkt nåt kul att göra eller se på. Alva är ju iofs väldans förtjust i andra barn samt hundar, såtillvida fick hon sitt lystmäte av saker att beskåda. Men totalt sett.. njaä, inte nåt att skriva hem och skryta om i alla fall.

Nyfiken på om någon annan har bra festivaltips för barn (Malmöfestivalen eller andra)?

Förresten! Grattis till Skolis (en av mina absloluta bloggfavvisar) som väl kanske just nu dansar bröllopsvals! Heja Skolis o Maggen!

Andra bloggar om: , , , , ,

4 kommentarer:

nathalie m. sa...

Vet ingenting om Malmöfestivalen (uuuh nollåttan har aldrig varit i Malmö :/) men jag vet en grej: Alva har blivit sååå stor! Det är ju otroligt vad allvarlig hon ser ut på denna bild.
Söt också, så klart :) Har hon sagt pappa ännu? :P

Sara sa...

Alva är ett fruktansvärt vackert barn :) Jag har följt din blogg sen hon bara var några veckor gammal. Nu börjar man se en liten person växa fram ur det tidiga gullmulliga bebisansiktet.

Granis sa...

tjena farsan !
Tänkte bara skriva att ni får ha det bra medans jag är i lumpen och sliter.
Hälsa alva från mig så hörs vi när jag kommer hem igen.

Puss på dig farsan

mandy sa...

Galet söt tös!:)
Javisst är det jobbigt med barnvagn på festivalen. Jag körde över en hel del fötter..haha