onsdag, augusti 08, 2007

äntligen tjock!?

Det är väl en överdrift att säga att vi varit direkt oroliga men ändå.. Alva är löjligt aktiv o trots att hon äter bra så har hon stadigt trillat ner i kanaler när vi vägt henne på BVC. Senast var hon nere på sin normalkurva o vi fick en liten halv förmaning om att nu fick hon helst inte "gå ner" mer. Sedan dess har det varit extra smör i all mat men vad gör det när hon tror att hon är bergsbestigare, akrobat och kontinentupptäckare på en gång? Därför gladde det oss att se på bilderna från idag och upptäcka att hon ju faktiskt ser lite knubbig ut! Vår egen lilla budha! Kan det vara vällingen från igår som gör underverk?

tjeck förresten out den very snygga slickfrissan!

--

Ang kommersialiseringen av Alvas blogg - det trillar (väldigt sakta men dock) in lite småslantar på reklamen (tack för det) och pappans tanke är att kan det bli några kronor till Alvas sparbössa så är det lite schysst med tanke på hennes exponering här. Kan det växa med andra sparpengar till ett körkort eller vad det kan bli så - gött ju!

Den fasta reklamen för firefox ger likaså en liten, liten slant om nån laddar ner o testar programmet vilket inte är att "sälja sig" särskilt mycket eftersom jag är en stor fan av firefox. MYCKET roligare o bättre än tex explorer (tex ser min browser ut som macintosh o har rättstavning för att nämna nåt). Så har du det inte redan, klicka på länken och testa!

Andra bloggar om: , , , , , ,

14 kommentarer:

Anonym sa...

Haha va söt hon är :)

Cecilia sa...

Fast jag har aldrig tyckt att Alva sett speciellt smal ut. Dom där tabellerna dom har på bvc ger jag inte mycket för faktiskt.

Frisyren är ursöt *s*

Anonym sa...

Vad söt hon är. Håller med föregående om att de där tabellerna nog inte är riktigt rättvisande. Speciellt inte när du nämner vad aktiv hon är. På egna sonen har jag nästan kunnat urskilja revbenen under huden sen den dag han föddes och det verkar inte gå någon nöd på honom. Har å andra sidan inte fått några anmärkningar heller. Så, så länge hon mår bra och äter ordentligt så är det nog inget att oroa sig för.

Anonym sa...

Vad söt, haha. Tycker nog att hon är lite lik Wilma på den här bilden ;)

Brunkullan sa...

Hon är underbart söt lilla Alva:-)

Susanne

Marie sa...

Jag haller med Cecilia och Ulrika. Sa länge barnet inte mar daligt eller är utmärglat eller slutar att växa pa längden är det ingen fara. Efter alla dessa Alvabilder och tva egna barn med olika kroppsbyggnad och utveckling (och de har inte följt kurvorna "rätt")törs jag säga att Alva har att ta av och har haft det hela tiden. Dessutom mar hon utmärkt bra och utvecklas ständigt. Hon mar ju toppen!

Anonym sa...

söt!!
tycker det är bättre med ett barn som ser "normaltjockt" ut än är jätte tjockt, som vissa bebisar är.
Men jag säger som de andra, tabellerna gör barnen inte rättvisa, eftersom alla barn är annorlunda och växer och utvecklas i sin egna takt!

Anonym sa...

ps. ser att någon annan nathalie kommenterar, får hitta på något prefix till mig själv, haha ^^

Anonym sa...

gillar också frillan starkt! Hur går det med träningen föresten?

Anonym sa...

Söt :) ALVAS KÖRKORT STÖDER JAG GÄRNA, FAST PROGRAMMET FÅR NOG VARA.. oj, nu skrev jag med caps.. orkar inte ändre, sorry :P

Ture sa...

Får pengarna gå till ett MC-kort om Alva vill en vacker dag?

Anonym sa...

Jag tycker att Alva ser precis perfekt ut, inte sant =) Vi har tid på BVC på måndag och jag känner på mig att vi kommer att få höra att vår tjej har dalat på kurvan. Det är svårt att ge hennes extra fett för hon äter så dåligt. Mat verkar inte vara hennes grej, däremot så älskar hon välling. Kanske man kan hälla i en skvätt vispgrädde i vällingen? Alva är verkligen hur söt och go som helst tycker jag! Tack för inlägg på min sida =)

Camillas lockar sa...

Välling gör susen! Man ska ha att ta av* till sjuk-tiderna i höst :-)

* Gäller vuxna också, va?

Anonym sa...

Man ska inte alltid lyssna så mkt på BVC tanterna.
Framförallt inte när det gäller kurvorna (som förövrigt är baserade på barn som fått tillägg o inte helammat!).

Så länge Alva är nöjd, pigg o glad så behöver ni inte oroa er. Så länge hon kissar o bajsar så är allt frid o fröjd. Ibland är dom riktigt duktiga på BVC att få oss föräldrar oroliga (för det blir man ju) helt i onödan.

Jag säger bara, låt bilden tala sitt eget språk, fortsätt med smör, så vet ni att ni har gjort det ni ska iallafall!