lördag, augusti 04, 2007

Nostalgi

Kommer inte ihåg om denna varit med tidigare men "snubblade på den" och den väckte en del nostalgiska minnen till liv. Numera är det rätt mkt lättare att mata men till gamla Alvas fördel får man säga att hon iaf kunde sitta någorlunda still i en barnstol, det har inte hänt på länge..

10 kommentarer:

Anonym sa...

hah smart var hon iaf :) när spelade ni in den där filmen?

Anonym sa...

Men fy... det syns ju lång väg att hon inte gillade maten, och inte ville ha den!
Vissa tilfällen ser hon ju helt gråtfärdig ut också!
Och så bara fortsätter hon få mat inproppad i munnen sådär...

Anonym sa...

till anonym - näe, just det. för vissa bebisar vill inte äta alls. hade min mamma inte "tvingat" i mig mat hade jag inte överlevt, för jag spottade ut precis allt jag fick i munnen. väx upp.

A L V A S - P A P P A ! sa...

hehe, ja det får man väl kalla en övertolkning. oroar mig inte så mkt över det då vi aldrig tvingar Alva till nåt så länge hon inte är på väg att göra nåt farligt el dyl.

Detta filmades för 3-4 månader sen när hon precis kommit underfund med att hon kunde göra sådär med munnen. Hon leker helt enkelt. Men det är inte så lätt att veta såklart.

Och truga en del med maten får man allt göra ibland, det ingår tyvärr i uppdraget "förälder".

Anonym sa...

Men varför tvinga i en unge mat som den uppenbart inte gillar?
Det förstår jag inte.

Anonym sa...

Jag tror ingen menar att man ska tvinga i ett barn mat, men vissa barn som inte är så matglada får man ibland truga lite. Och med truga menar jag att man ibland får erbjuda en sked upp till 10 gånger innan den till slut slinker ner.

Elin sa...

Haha vad sött, och till sist, de allra sista sekunderna av filmen, så smakar hon på maten. :-)

A L V A S - P A P P A ! sa...

som sagt, vi utövar inget tvång.

nåväl..

Anonym sa...

åh vad underbart när dom börjar komma underfund med alla dessa ljud! dottern till en vän lärde sig rätt fort att göra sånadär "brumljud" eftersom pappan var bilintresserad. numer (2 år gammal) skriker/ropar hon "brrrrooooooom!" varje gång hon går runt ett hörn eller in i ett rum! det gillar vi ;)

Anonym sa...

Herregud, tvinga eller inte tvinga, ungen har precis insett att det är buskul att brumma med munnen, framför allt när det skvätter gröt, krångla inte så mycket!