tisdag, augusti 21, 2007

man får fyrkantiga ögon

Dagens mysigaste; Americas funniest videos!

Ja det låter kanske inte så mysigt men medan mamman var ute och joggade (jodå pappan har också varit ute en runda) så passade Alva på att sitta riktigt bekvämt i pappas knä och kolla på hemvideo-klantarna på AFV. Jag tror inte hon förstår det komiska, inte mamman heller men det gör pappan, mycket roligt. Men Alva tycker som tidigare nämnt om barn och djur! Där är AFV kanon!

Sen kom mamman hem och förfasades över att barn tar skada av att titta på tv. Hon sa inte vad som kan hända men kanske får de fyrkantiga ögon? (Ok, jag får väl erkänna att jag inte är så glad för tv/barn heller men lite skoj kan man få ha.)

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Haha..ja, jag gillar ju också det programmet. Kan INTE sluta skratta trots att det värker i hela kroppen när man ser hur de slår sig....Makaber man är!!

Och TV och barn. Visst. Vissa experter säger att barn inte mår bra av för många intryck...men någon gång ibland kan det väl vara OK.
Mina barn är nog väldigt skadade. Video, TV och DVD...Det ÄR bra barnvakter;-)

Susanne

lillasysteryster sa...

Jag älskar det programmet!!! Men så har jag också ganska sjuk humor :-D

Martina sa...

Jag tittade nog rättså mycket på tv när jag var liten o det är nu ca 17 år sedan.. Varje dag till frukost på pottan med välling i flaskan framför tvn. O inte har jag skadats av det.. Visserligen så tittade jag o min bror på en tysk barnkanal eftersom det inte fanns någon svensk på den tiden.. den största skadan var nog enligt mina föräldrar alla dessa sånger på "tyska" som jag o brorsan sjöng högt! Men tyska det kan jag nu iaf! Och för att tillägga så har vi inget tyskt påbrå i familjen.

Alva är superduper SÖT!