torsdag, augusti 16, 2007

vardagen i hasorna.. men babysim hjälper

Ok, mamman har bara jobbat en dag och det var inte så värst länge sen vi verkligen fick njuta av semester i Norrland men idag hängde molnen så svartgråa, regnet öste ner på oss och jobbstressen gör sig verkligen påmind. Plötsligen var det verkligen höst! (och i tisdags var det högsommar..)

Då kändes riktigt gött att bli påmind om att höstterminen och allt olustigt väder för med sig bra saker också. BABYSIM! Till exempel!

Vi är tillbaka hos favvosimläraren som är lite tuff, lite tokig och väldigt duktig. Och ganska kul.

Nu kan det annalkande mörkret få ta med sig Anna Pihl också, tror tyvärr inte det kommer? Vad skall man då titta på? Som inte har gått 300 avsnitt så man är hopplöst efter??

Andra bloggar om: , , , , , ,

15 kommentarer:

Anonym sa...

What about Brian på 5an! Kanonbra! Det enda jag kollar på och som är värt att se :)

lillasysteryster sa...

Det är dessutom mörkt på kvällarna nu! Hösten är onekligen snart här. Men för min del gör det ingenting, jag gillar höst! Varma koftor, tända ljus och kvällsmys i soffan.

Men det där med TV vet jag inte riktigt. Jag är också hopplöst efter när det gäller de flesta serier förutom Greys Anatomy.

Angående bilderna jag tagit som du gillar: TACK! Jag blir ju alldeles generad av allt beröm du öser över mig... Och nej, jag har inte gått någon kurs. Har bara en bra kamera!

Jonna sa...

Det verkar så mysigt med babysim. Hade gärna gjort det med våra tjejer. Men vi tyckte det blev lite för dyrt att gå då vi behövde betala för 2 små goingar.

Andra serier som är bra är ju "Greys Anatomy", fast det har ju inte börjat ännu. "Men in trees" (har inte heller börjat ännu) en annan, "Las Vegas" en tredje. "CSI Las Vegas". Jag kan fortsätta ännu mer.

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Haha...ja..antingen uppdaterar du dig på samtliga serier via datorn heller så får du vänta och se vad som väntar i höst i TVnyheter!!

Bla ska ju Camilla Läckbergs två första böcker (Isprinsessan och Predikanten) gå som TV serie. Den 2, 9, 16 och 23 November kl 21.00 i SVT 1.
Nått att se fram emot om något!!!

Susanne

Novas mamma sa...

Har kikat in här några gånger nu. Herregud vad hon är söt Alva! Läste att ni varit på Junsele djurpark i sommar.. ligger inte så långt bort från där jag bor. Dit ska vi med Nova nästa sommar :)

Anonym sa...

Tiina heter jag =) Läser Lite i Alva-bloggen då och då och smälter varje gång jag ser en bild på solstrålen! Superbra blogg med sååå många gulliga bilder! Skåningarnas stolthet hehe? Keep it up!

Jonna sa...

Just det. Får jag länka till din braiga blog från min blogg?

//Jonna

Jonna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nathalie sa...

Tycker oxå att anna pihl kan ta å börja nu :)

Mia sa...

Ja nu är hösten här! Men hösten har sin charm också :-)
Ha en underbar helg!

Camillas lockar sa...

Klart du ska glo på Grey's Anatomy som alla oss andra! För du har väl följt det...?! Annars måste du köpa första och andra säsongen på dvd. För i höst kommer tredje säsongen. Can't wait.

Ps Var inne hos En mamma babblar och du har visst RSS på din blogg :-) Hela tiden då du skrivit på Bloggers tjänst, det kommer liksom med paketet. Så du har legat i min RSS-läsare sen länge. Såklart! Ds

Maria sa...

Serier att rekomendera är CSI-Las Vegas, går på måndagar kl 21 på kanal 5. Grey´s Anatomy som några nämnt och Criminal Minds (hoppas verkligen att den sistnämnde börjar snart igen. Den är kanon!)

Alvas Pappa! sa...

ANG Alla tv-tips. Tack hörrni! Jag skall ta dem på allvar o testa. Men jag har svårt för att ta mig in i nåt som redan pågått länge så jag hoppas på det som är nytt!

Lillsys, japp hösten har många fördelar, men det blir mindre umgås, njuta o leva. Mer jobb o stress. Dont like. MAN TAR INTE nödvändigtvis bra bilder med en bra kamera, du har talang!!

Jonna; jag tycker det är bra dyrt för en så det förstår jag!

Brunis; Ja läckberg är ju i ropet, kan va nåt!

Novas mamma skall känna sig välkommen. Junsele är en av de bästa jag varit på så åk!!

Tiina är också välkommen, tack för snälla ord!

Jonna - alla som liksom du har en bra sida får självklart länka, blir bara stolt!!

ÅÅÅH vad sjukt nyfiken man blir på raderade kommentarer!!!

Natha - jag tror de spelar in just nu ):

Mia - japp o du med!!

Camilla - ja det är ju det där med långgångna serier, vi får se. DOH!! jag som letade o mailade med experter o inte hittade nån RSS-lösning... thanks för att du upplyser mitt tomma huvud!

Maria - kanske då. då då! (:

Jonna sa...

Det är bara lilla jag som har raderat en kommentar, det råkade bli dubbelt. Alltså inget som var speciellt spännande.

Linda sa...

Hej Alvas pappa!

Ville bara tipsa om Heroes som Tv4 börjar sända, i början av september var det tror jag.

Det är en riktigt bra serie och det bästa av allt är att du inte har missat något av den.