tisdag, november 20, 2007

Rackarunge

Ytterligare en go pappaledig dag! Alva började dagen ganska busigt. Man stänger inte så gärna dörren när man går på toa med ett ensamt vaket barn på andra sidan (oavsett vad som skall göras där inne), man får ju trots allt lite bättre koll bara genom att höra vad som händer. Och bäst som man satt där och.. läste tidningen, rusar det in en rackarunge o snattar sista toarullen. Fem minuters vädjande var helt resultatlöst och efter att ha hittat en liten snutt utanför dörren hittar man sen Alva i köket...
Tack för det! Men ganska lustigt ändå. Annars har vi varit på öppna förskolan tillsammans för första gången (Alva har ju varit med mamman tidigare). Alva älskade det men jag var väl kanske inte så imponerad för egen del. Inte så värst socialt som man skulle kunna tro. Vi går såklart dit fler gånger men mest för Alvas skull.

Det är ganska mycket härma och lära sig göra som dom stora nu. Prata i mobiltelefon är en enkel match. Man behöver inte ens nån i andra änden. Eller ens en riktig telefon för den delen. Tandborstningen går som smort, bara att ställa sig bredvid och låta henne härma. Dock tycker hon att spottande (fräsandet) är klart roligare än själva borstningen.
Att klä ut sig framför en spegel behöver inte vara svårare än att dra ett kuvert över huvudet, blir en kanonfräck hatt som dessutom prasslar kul.
Foppatofflorna passar äntligen (: Tyvärr får dom inte sitta på så värst länge, kanske blir det för varmt. Men ganska coola är dom iaf.

F.ö. är google annonser något man kan fundera en hel del på... (förlåt, kunde inte låta bli apropå en besviken läsare).

Andra bloggar om: , , , ,

7 kommentarer:

lillasysteryster sa...

Vilka coola tofflor!! (fast jag vägrar kalla dem för foppatofflor när de inte är äkta... foppafreak som jag är ;-)

Isak är också en jäkel på att sno toarullen och dra ut ALLT på golvet....

A L V A S - P A P P A ! sa...

Det ska till en riktig norrlänning för att kunna avgöra äktheten i ett par fotograferade foppas!! (: men mkt riktigt, ett par thai-importerade är det.

Sandra sa...

Vill bara säga att ni har en såååå himla söt dotter =)
Trevlig onsdag!

Anna, Fair and True sa...

Foppatofflar är egenligen helt hemska, men okej då, på barn är de söta.

Anna, Fair and True sa...

Egentligen heter de ju Crocs också.. I början visste jag inte att de kallades Foppatoffel i Sverige och folk förstod inte vad jag pratade om när jag sa Crocs...

Camillas lockar sa...

Underbart! En toarulle är bäst. Peo älskar dem. Småååå smulor ska det vara.

Prinsessmamman sa...

... och sen hamnar hela toarullen ner i holken!! =) Bara kul att se fram emot!