måndag, november 05, 2007

skönt

Efter en lååång dag på jobbet med mer eller mindre oavbruten stress, minst ett ganska rejält misslyckande och en snabb falafel till lunch så är det gudomligt avslappnande att slå sig ner med Alva i hennes soffa, släcka ljuset, andas lugnt och bara lyssna på hur hon långsamt dricker upp sin välling.


Andra bloggar om: , , , ,

5 kommentarer:

Skolfröken sa...

Å, låter mysigt. Avslutningen på dagen alltså ;-)

Emma sa...

Ja, jag har också funderat hurvida jag ska göra med att lägga ut bilder på Nova. Vi har dock bestämt att vi vill göra det. Vi är inte ensam & yes, idioter finns överallt, sånna som vill stjäla bilder samt identitet. Nova finns med på ett antal bloggar & även på BB:s hemsida. Precis som de flesta barn gör som iaf är födda här i Västerbotten. Folk skickar ju inte bilder till tidningen på sitt barn. Det finns många exempel. Dock skulle jag aldrig lägga in en bild på Nova där hon är naken.

Marie Breskic sa...

Fuskigt. Sverige ska da ha allting. Menar du att du kan köpa en falafel sa där bara? Här vankas inga falaflar om jag inte själv mosar blötlagda kikärter och rör till en sas att ha till och bakar pitabröd. Grrr;)

Emelie sa...

Ja eller hur! Och Wilma som hatar att ha på sig kläder, speciellt mössa. Men man måste tvinga henne ibland. Ha det bra och hälsa!

A L V A S - P A P P A ! sa...

emma, ja det är skitsvårt. men helt rätt, inget naket!

marie; 20 kr för en STOR o jättegod!