måndag, december 10, 2007

Alva gör en riktig tavla - fotoblogg

Ja eller nån sorts konstverk får det väl gå som. Lyckligtvis blyerts så ingen katastrof. Ser ut som det är dags att dammsuga hela huset på bläckpennor.
Sikta mot stjärnorna! Även med ett halvt kilo gröt runt munnen.
Såpbubbeljakt.

Andra bloggar om: , , , , ,

10 kommentarer:

lillasysteryster sa...

Då ska du se vår soffa.... Isak fick tag i Olivias tuschpennor. Så nu har vi gröna och lila streck på sittdynorna. Lagom skoj så här till jul!

Hjalmar&Selma sa...

Minns när Hjalmar kom in och glad berättade att han målat pappas bil...tyvärr hade han användt en bit av överbliven klinkers...tur att vi vid denna tid ej investerat i en nyare bil.

Ulrika sa...

Haha, låter dock som ovanstående råkar ut för värre konstnärer än dig. Hemma har vi en vägg prydd med streck efter kritor. Det är dock en vägg som ska målas om (och då inte av sonen):)

RANA sa...

Oj, vad folk verkar avslappnade och mogna och duktiga angående detta. Jag blev helt galen när min lilla tjej ritade LITE med BLYERTS på ETT FULT BORD. Hm, hm, jag bör nog bli lite mer bakåtlutad... Allt gott. /Rana

stranger sa...

haha vilka härligt bilder :)
trevlig blogg!
/ Bell

Saja sa...

Hon är ruggigt söt eran lilla Alva. När jag var liten så ritade jag med bläckpenna på vardagsrums tapetern. Det var inte så uppskattat. :)

Naranja sa...

Hej!
Alva har blivit så stor! Hjälp vad tiden rusar fram.

A L V A S - P A P P A ! sa...

Lilsys; Åh, trist! Kan ni liksom följa upp dom befintliga strecken och göra nån sorts julbilder av det?!

Nina; jag minns o hoppas verkligen jag slipper uppleva nåt liknande!

Ulrika; jag utgår från att man får räkna med en del sånt ):

Rana; fast jag var rätt irriterad när jag tagit bort allt o hon genast kladdade lite till..

Stranger o Saja; tack hörrni!

Narajna; jag vågar inte ens fundera på det ): det är seriöst jobbigt!

AnnaB sa...

Pennor ja...ella ritade på vårt nya köksbord, det var nog inte en dag gammal ens..Men det är väl bara att ta sånt när man har småbarn och vara glad att man inte har så dyra möbler...

Anna, Fair and True sa...

När jag hade fest när jag fyllde 8 år (många, många år sedan nu) så ristade någon/några av mina klasskamrater in AIK på väggen i gästrummet. Det var som tur var bar en våd, men needless to say, jag fick inte ha fest igen...