tisdag, februari 27, 2007

Alva kan!!!

Idag har det inträffat ett smärre mirakel. Mamman lämnade Alva ensam i babygymet nån minut. När hon kom tillbaka till Alva hade hon för första gången.... (trumvirvel) .... vänt sig till magläge!

Nej det låter kanske inte som så värst mycket men det känns som så kort tid sen hon var ett litet, litet knyte som knappt kunde göra nåt alls. Nu har hon så mycket muskler och så mycket kroppskontroll att han faktiskt kan göra en halvavancerad motorisk kombination av rörelser som leder till något nytt. Prova själv! Ligg på platt på ryggen på ett hårt golv o snurra runt på mage. Det krävs en del ändå.

Stolt! (=

Själv var hon mest chockad. Men tyckte nog det var kul för hon har gjort samma rörelse flera gånger sedan dess! Hon var tom villig att ställa upp på uppvisning för norrlänningarna över skypen.

F.ö. har flyttbestyren startat samtidigt som det är mkt på jobbet. Det blir några intressanta veckor av massa tuffa deadlines på jobbet och renovering och flytt. Samtidigt letas det fortfarande febrilt efter bil och livet f.ö. ställer sig ju inte helt på paus. Blir nog tyvärr inte så mkt blogg (vare sig läs eller skriv) den närmsta tiden.

Andra bloggar om: , , , , ,

11 kommentarer:

nathalie sa...

heja alva!! :) trist att du inte kommer blogga sa mycket det narmaste tiden men jag forstar dig - ibland hander det sa mycket IRL att man inte ens pallar kolla in sig egna blog, let alone skriva inlagg.

Susanne sa...

Deadline? Jobbet före bloggen?
Jag förstår inte riktigt hur du menar....;-D

Skämt åsido. Hoppas att du är effektiv nu då så bloggandet blir som förr inom snar framtid!!

Susanne

Zara sa...

Coolt, börjar bli en stor tjej.
Det är så kul när de klarar av nya saker!

Jonna bloggar sa...

Hurra för Alva. Duktig tjej.

Lycka till med flytt och alla deadlines.

lillasysteryster sa...

Wow! Duktig tjej :-)

nathalie sa...

tack for kommentaren i bloggen - som alltid ar det valdigt kul att fa sadana :) denna gang var jag faktiskt inte ledsen eller nage sadant men ibland maste jag fa vara normal as in inte halla pa med politik, vilket ar ganska ovanligt nar man ar 18 ar gammal :)

PS. Va heter Alva i andra namn?

Skolfröken sa...

Å, krama Alva grattis från Skolfröken!

Jag ser fram emot roliga inlägg om flytt och bilköp när det lugnat ned sig!

Karin sa...

Meh...ska du också svika mig??? ;-D

Hejja Alva! Duktig tjej du är! Min dotter var också snabb med motoriska konster, och det var lika häftigt varje gång som jag upptäckte nåt nytt. Ballast var i och för sig när det plötsligt syntes ett huvud ovanför soffbordet för hon lärt sig sitta.. Undrar fortfarande vem som var mest förvånad över att få syn på den andra, hon eller jag.

yster sa...

Hurra duktiga ALVA!

Lycka till med flytt och tillhörande kaos. Väntar med spänning på nya inlägg...

Anonym sa...

er lilla solstråle blir allt äldre och utvecklas allt mer, skojj att läsa om hennes nya framgångar :) men jag blir tvungen att fälla en tår för att det blir mindre bloggande framöver för dej :( är nämligen så intressant och kul att läsa om er :) hälsa alva och alvas mamma. Ni är toppen :)

C sa...

Duktig liten tjej!

Vi väntar här tålmodigt tills du har tid att uppdatera oss!