fredag, februari 16, 2007

nybadad

Så sitter man här efter en lååång dag på jobbet och med kvällsuppdrag en fredagkväll... kommer hem sent, trött o less.. Och så har dom godingarna spelat in Alva-skratt-filmer som dom skickar över. Hon skrattar så hon håller på att kikna (mer än jag någonsin sett henne skatta). Och man blir glad in i benmärgen, om man nu kan säga så.

Här en bild från idag. Nybadad i mommos famn. Hon får så härligt krulligt hår när det är blött.

Imorgon är det lördag, sen söndag, sen måndag och sen så!!! (= Men jag är samtidigt glad att hon verkar må hur bra som helst i Norrland o det är såklart underbart att mammans föräldrar får chans att träffa henne.

(Klickar man upp bilden till stor variant så ser man tydligare ett riktigt klurigt leende. Visst är det nåt riktigt listigt i blicken?! Som att hon har bus på gång?!)

PS, vad kul att det fanns fler som engagerade sig med liknande resonemang ang Hello Africa. Var lite orolig att det skulle framstå som hmm vilket ord funkar.. "bror duktig" kanske.

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

Skolfröken sa...

Nu är det avgjort, ALva är den sötaste bebisen någonsin!

Anonym sa...

Hon är så söt så...Och jag förstår att du håller på att sakna ihjäl dej...

/Cian

Sandra sa...

hej hej... hon är verkligen en darling! Tänkte bara säga att jag mailat dig på adressen som står här, skulle va kul med ett svar, det kanske fastnade i skräppostfiltret... handlade iaf om Afrika..

Fred & Kärlek

nathalie sa...

naaaw va fin hon ar :)