fredag, februari 09, 2007

Alva låter!

Ja, Alva har ju upptäckt att hon kan låta och det tyckte pappan var så kul att han ville dela med sig. Problem; hur dela med sig? Lösning; gör en film och u-tuba det. Nytt problem; det låter helt sjukt. Lösning; Ingen. Så det får låta som det är en alien i en burk. Kanske kan man skymta att det här ljudet kan vara gulligt?! Om inte så intygas det...Andra bloggar om: , , , , , ,

16 kommentarer:

Skolfröken sa...

Det lät ju jättegulligt och inte alls läskigt!

Sandra sa...

Är du säker på att hon låter för att hon vill låta för att det kommer ett ljud och inte bara öh, är hungrig? Äh, vad vet jag men sött lät det.

Fred & Kärlek

Kottemamman sa...

Jättesött (bara lite alien-i-en-burk-ljud..;))!! Vänta bara tills hon skruvar upp volymen....(Undertecknad råkade vara i närheten när gudbarnet upptäckte att man kunde låta mer. Och mindre. Fast mer var roligare..;))

Pauline sa...

Hihi, vilka söta ljud.. tänk att man själv har varit en sån liten en gång i tiden... Söt liten tjej har ni i alla fall!

Prinsessmamman sa...

Det är ju underbart när de kommer underfund med det. Vi har en gammal videofilm när storasyster ca 5 månader gammal sitter och nästan sprutar fradga, dunkar med näven i bordet och säger bestämt dadada. Som vi skrattade när vi återupptäckte filmen!!

Anonym sa...

haha, ett gott skratt fick man iaf :D och din blogg är en av de bästa ;) å lilla alva är bara så himla söt :)

Alvas Pappa! sa...

Sandra, min erfarenhet så här långt är att det enda man kan vara säker på när det gäller små små figurer är att man aldrig kan vara säker om nåt. nåt som funkar på ett sätt en gång funkar på ett helt annat sätt en annan gång. MEN hon låter ju så när hon är ny-äten (konstigt ord att skriva) också.

tack alla som berömmer vårt barn. det låter kanske osannolikt men man får aldrig nog av att höra det. och det är så skönt att få vara ohämmat stolt utan att tänka så mkt som en enda liten jantelagstanke.

Karin sa...

Lyssna, hon snackar! Jag tror det där betyder: Pappa, ta inte mina saker!!

idha sa...

Det lät ju hur gulligt som helst!

Emelie sa...

Haha nej vad gulligt :D

josefine sa...

Vackert!

Sandra sa...

Har lyssnat en gång till och vad som slår mig mest är egentligen inte Alva utan er. Hur kan man Youtuba sin unges läte?! Jag är egentligen sjukligt emot Youtube eftersom det läggs ut filmklipp på folk som inte vill bli utlagda men inte har en chans att säga nej tack. Sen lägger ni ut er bebis ljud, ingen bild men ändå. Inget mot er jag gillar trots allt Bloggen och allt ni gör mot Alva, det bara slog mig att världen börjar se lite väl sjuk ut.

Fred & Kärlek

Camillas lockar sa...

Kan meddela att Peo ÄLSKAR detta! Han har feber, är hängig som få, men garvar stort och blir skitsur när jag stänger av det. Har kört sex gånger på raken nu :-) Måste in och läsa på hur man fixar det där. Nångång efter han är frisk. Nu är det sugpropp som gäller!

Elin sa...

Så sött, fast hon låter som en liten rymdbebis. Mina katter trodde det var en katt, de kom springande för att utforska det hela.

Youtube gör ju ofta burk av ljud, det brukar gå bättre att lägga upp på t.ex. Tinypic. (Funkar likadant med publicering på bloggar).

Jove sa...

Hihi vad sött! Och er Alva är förresten också väldigt söt.

Sara sa...

Jo, det där med att upptäcka rösten brukar vara uppskattat! Jag har ett eget novemberbarn hemma, Hugo född 9:e, som jollrar på efter bästa förmåga. Märkligt dock att han hellre pratar med en fiskmobil ovanför skötbordet än med mamma och pappa... Kanske beror det på att vår bebis är högintelligent och inte vill sänka sig till vår nivå? Jag vet inte...

Vårt novemberbarn hittar man för övrigt på ihlmans.blogg.se

Hälsningar Sara