onsdag, februari 07, 2007

Magnus Betnér for president

Jobbat lagom, Alva på lagom humör. Ingen direkt olycka eller framgång. Egentligen inget speciellt med idag. Ja förutom att varje dag med Alva och hennes mamma är speciell, unik och underbar. Men inte nödvändigtvis så att det blir bra bloggmaterial. Så då får det vara.

Missade du Magnus Betnér idag? Missa inte reprisen på fredag. Till skillnad från Öz och de flesta av dom andra har han verkligen nåt att säga! Och idag talade han verkligen till oss som är föräldrar.

Uppdaterad; vem det är??? Hmm, trodde jag alla visste, jaja här är en länk!

Andra bloggar om:

17 kommentarer:

Karin sa...

Yepp, det var en bom på Magnus Betnér idag. Jag var ute och jagade efter arean på en parallelltrapets... Don´t ask..

dumpad sa...

vem är Magnus Betnér? En komiker? (gissar på det med tanke på liknelsen vid Öz...)

Martin sa...

Synd att han hackar på att tjejer inte tar för sig. Han borde hacka på att pojkar ofta är dumma i huvudet. Hade pojkar följt varannan vatten så hade kanske våldsbrott och skadegörelse undvikits.

Noac sa...

Grejen med Ebba igår var klockren!!

alvas pappa sa...

Men Martin, jag tycker att det du säger att MB inte säger var just hans poäng!! Att flickor/tjejer inte kan förväntas TA för sig när hela vårt uppfostringssystem går ut på att de inte skall göra det. Och sen raljerade han över just uttalandet "men tjejer kan väl bara ta för sig"..

Sandra sa...

Magnus Betnér har ju varit på tapeten nu ett tag efter vad han sa på grammis om att han inte gillar svensk hiphop(milt sagt)och ändå delar ut pris för bästa hiphop.. Sist det hände skoja han om att judar gnäller så förbaskat om förintelsen. Det jag vill ha sagt är att man varken som tjej (det är jag), nån som gillar hiphop(jag) eller judar(inte jag)inte kan gå runt och ta illa upp, det är ju skämt herrejösses och det måste väl de flesta fatta när han är komiker och inbjuden/presenterad som sådan?!

Fred & Kärlek

Fred & Kärlek

lillasysteryster sa...

Ja! Magnus Betnér ÄR underbar!!! Rolig som få och snygg dessutom, kan det bli bättre? Synd att jag är gift... *s*

Hittade hit via Camillas lockar förresten!

dumpad sa...

haha, jag antar att din lilla uppdatering syftar på mig? men nu vet jag iaf, tack för tipset! =)

cecilia sa...

Ohh sällan man ser SÅ söta barn!
Hon var verkligen i en klass för sig själv! =)

Karin sa...

Kollar du min son i helgen??

Martin sa...

alvas pappa: Naturligtvis förstår jag det med. Nog för jag är kille men så trög är jag inte. Min poäng (hur luddig den nu än kan tänkas ha varit) är att Mange går inte genom sunt förnuft utan tycker det är okej att alla är dumma i huvudet. Han får det att framstå som att den allmänna uppfostringen av killar är bra, men det är den knappast. Mer än så kanske vi inte behöver säga om saken.

Zara sa...

Har ingen aning om vem han är men han är säkert rolig :o)

Alvas Pappa! sa...

hmm jag fattar inte alls vad du menar Martin. "Han får det att framstå som att den allmänna uppfostringen av killar är bra, men det är den knappast." ? När han återgav hur vi tycker det är ok att killar bryter nacken o "bara upp o hoppa" så tycker han väl inte att det är bra?! Eller så är det jag som är trög o inte fattar alls.

JO, klart man skall debattera om sånt. Fantastiskt kul att "tjöta" en riktigt viktig sak men ur perspektivet som en duktig komiker lagt på det. Bättre kan det väl knappast bli? (=

Alvas Pappa! sa...

förresten Karin, vad menar du nu?!

Karin sa...

Skrev det nån annan stans, och trodde du läst, men så här är det: Min son är i din hemstad i helgen, vilket är 60 mil hemifrån..Tänkte du kunde spana så att han sköter sig! Vakta alla gossar med svart gubbkeps som är ca 176cm över havet, det kan inte bli fel mer än ett par gånger.. fast bara om du har tid förstås! ;-D

Alvas Pappa! sa...

ah, det hade jag missat. jag skall hålla koll, jag lovar!! (=

Jonna sa...

Nu såg jag det äntligen, tack för tipset om reprisen :) Ja han var riktigt bra precis som du sa!