måndag, februari 12, 2007

tack för tipsen

Nu har jag läst de där kommentarena också. Tack för engagemanget (som vanligt)!! Jag är fortfarande rätt sugen på Scenicen - säker (inkl antispinn) all tänkbar utrustning och tom dragkrok. Inte ens 7000 mil och bara lite över 90000 kr. Men mamman som är mer fokuserad på estetiken är fortsatt skeptisk. Och jag tycker ändå den är rätt snygg.

Fö helt transportlös nu, bilen på verkstad och cykeln stulen i helgen.. ):

Andra bloggar om: ,

11 kommentarer:

annalena sa...

Jag tycker den är tuff och snygg för att vara familjebil! Nu har vi precis köpt en Peugeot 307 men hade en Scenic innan den! Jag bara älskade den men den var -97a och började rosta och bromsarna var sådär, vet inte om det är Scenic-sjukdom, det tror jag inte! Men det var som sagt lite gammal?! Vi kollade absolut på den nya Granden när vi skulle köpa och den är vi väl fortf lite "kära" i men Peugeoten är mycket billigare och absolut lika bra (vi kollar mycket på bagage med en 2åring och en till påväg ;) Tja annars hade vi haft en Scenic till så vi tycker iaf den var/är bra! :D Lycka till!

annalena sa...

ja just det! Läste gamla kommentarer om scenicen och den går riktigt lite högt! Vi som åker långa resor hem tycker ju den nya går sååååå tyst! Sorry, glömde, det är ju inte sååå bra!?

Alvas Pappa! sa...

Ah, peugoet har också varit på tapeten men inte hittat nån som är lagom dyr med antispinn (verklien snöat in på det men när man läser på folksam så är det INGET snack; KÖP BARA BIL MED ANTISPINN).

Susanne sa...

Antispinn är bra!
Vi har det nu på Focusen och det är ju bra:-)

Anonym sa...

Chrysler Voyager..Där kan man snacka familjebil..Vi är 3 i vanliga fall..Men vi hade en gammal voyager innan och blev frälsta så det blev en till när det vara dax att köpa ny

Goooott om utrymme..
Plus att den är rolig att köra *scchh säj inget till maken..jag har ju inge körkort*

Vi har en 03:a och betalade 80`för den..(05)
Klockrent mvg på besiktningen för några veckor sen...Och då åker vi mycket fram och tillbaka till öland...

/Cian

erika sa...

Jamenjamen hallå, nu måste jag få lägga in mitt veto! Jag har en tvåårig karriär på bilinporten i Malmö bakom mig, jobbade med att installera nordiska tillbehör i Toyotas verkstad så som backsensorer, sätesvärme navigationssystem och AC-system. Där får man testa ALLA nya modeller som kommer in och jag måste då säga att skönare bil än Sportsvan finns inte! Obs, automataren är skönast av sköna, dessutom är estetiken på instrumentbrädan riktigt läcker. Annars hade jag valt (om man nu tvunget ska ha en stor Verso-bil) Avensis Verso alternativt Corolla Verso. Båda två helt ok, Avensisen antagligen dyrare men skönare. Men ärligt talat tycker jag det är lite over-do att tvunget skaffa den där "säkra" bilen bara för att man får barn. Tänk så många barnfamiljer denna världen rymmer och tänk så få familjebilar folk har råd med. Satsa på miljön istället, köp en mindre och miljövänligare bil. Utrymme javisst, men å andra sidan är människan en anpassningsbar varelse som klarar ut det mesta. Lycka till!

Alvas Pappa! sa...

Ja, focusen är också bra, särskilt med tanke på flexifuel-möjligheterna.

Cian - Låter bra med priset men dricker inte en sån ca 8-9 liter milen?!

Erika - miljötanken är helt rätt sen tror jag det är svårt att skippa säkerheten i prioritetsordningen. helt omöjligt för o vara ärlig.

annalena sa...

Vi har det på 307an?! Jag bor i branta backiga j-liga (ooops) Drammen och kommer upp överallt! Den går som en traktor! Väldigt nöjd, för där var jag så nökd men Scenicen, den kom upp överallt men det gör denna oxå! Prova igen!? ;D

lillasysteryster sa...

Snygg bil helt klart!

Zara sa...

Ser fin ut, är helt ute när det gäller bilar, vill att de ska vara lätta att köra, smidigt att få in bilbarnstolar och bra packmöjligheter annars kvittar det för mig. Men jag tycker den ser ut att fylla mina kriterier i alla fall :o)

Zara sa...

Glömde säga att vi har en Peugoet 307 SW som är kanon!