torsdag, januari 25, 2007

Fattas 83%

Trodde ju man var lite berest. Alva! Skynda dig o bli lite äldre så vi kan resa lite ihop, det ska bli så kul! Vi får övertyga mamma att backpacking i Sydamerika visst är vettigt! Och Asien ser ju också helt tomt ut.create your own visited country map
or check our Venice travel guide

Andra bloggar om:

11 kommentarer:

Gunnar sa...

Hej Kul att ni hittade till min deckarblogg! Tack för kommmentaren!
---------
Mina barn är vuxna nu.Dottern som nu bor o arbetar i Malmö läste i Lund så där har vi varit en del.Blir minst ett besök varje sommar.
Vi tog med oss barnen , då 5 o 8 år , till Swaziland där vi bodde i två år.Efter det så har ungarna farit kors o tvärs över jordklotet."Sand i skorna" kallas den "smittan" för av Engelsmännen.
så ni kan nog snart börja resa med lilla Alva.
(Här skriver vi om vårt största livsäventyr http://www.carlstedt.web.surftown.se/swazi1.htm)

Hälsningar
Gunnar

Malin sa...

Hej! Har suttit en lång stund nu och läst i din blogg (vårt interna system på jobbet ligger tillfälligt nere - därav lite privatsurf *ler*) - åh vilken trevlig och mysig läsning. Har läst mig långt ner på sidan men väljer att kommentera här i ditt senaste inlägg, helt klart en blogg jag gärna återvänder till! Ha en fin dag - och njut av snön! Klart ni ska åka pulka *ler* jag var ute med mina barn härom kvällen, de är visserligen lite äldre men... go for it! //Malin

annalena sa...

Det bästa är att resa innan de blir för stora eller vänta tills de är stora, två passade INTE oss iaf! Var i italien i 2 v i somras med TOKIG 2årig unge som sprang omkring och vi efter... inte sååå mkt semester direkt!? Bara nu, 1/2år senare hade han varit i bättre fas?! Men det kan man ju inte veta! Kanske ni ska passa på i sommar?

Sir Daniel sa...

Martin (med familj givfetvis),
tack för kommentaren i min märkliga blog. ;)

För att bringa ett uns av klarhet i din frågeställning; ja, mitt liv är förbannat märkligt. Och jag rekommenderar mina besökare att läsa min blog med glimten i ögat, ta innehållet med ett lastbilsflak med salt och försöka se nyanserat på allt raljerande.

Visst är det mitt liv jag skriver om, men med en skopa ironi och en hel del sarkasm. Livet är inte så allvarligt.

Ang. Google Ads, nej jag skulle aldrig slänga ut pengar på min blog. Däremot ingår det fria annonser i mitt webhotel. Därav.

Samt; tack för en inblick i Er värld. Kul att läsa! Jag önskar er all lycka till i framtiden och fortsätt blogga om den!

Med vänliga Hälsningar,
Daniel

Zara sa...

Jag gjorde detta förra året och tror jag hade 83% av världen att upptäcka så det är ju en del...

Nina sa...

Å kära nån vilken söt liten tjej ni har!

Om kommentaren på min blogg: Ja, det är väldigt, väldigt lätt att bli helt uppslukad av att scrappa. Man kan scrappa både med papper och digitalt, jag scrappar helt och hållet för hand med papper och så sparar jag det sen i fina album. Skulle göra barnens första böcker och fastnade helt och har inte hunnit med majoriteten av de första bilderna som togs... Du kan titta mer på www.scrappiz.se om du är intresserad - där finns ALLT om detta! :-) Men en liten varning vill jag skicka med - det är väldigt, väldigt lätt att fastna... ;-)

dumpad sa...

jag fick bara 4%...fast jag är den enda jag känner som varit i Japan iaf! Hur var det i Australien; är det lika "kult" som alla säger att det är?

Virran sa...

Åh nu blev jag lite sugen på att ta mig ut på resande fot igen :)

Ja, cola och marabou gör att man iallafall håller sig vaken :) Dock var internationell riktigt okej att läsa om.

Hehe längta inte tills allt förmycket, skolan är okej, men allt pluggande efter gör en helt trött.

Anonym sa...

Det var ju kalaskul att kolla. Hade dock bara besökt 5 %, men nu blev man ju sugen att åka till nya ställen bara för att fylla kartan.

Häls. Emilie

Alva, Jenny & Martin sa...

Malin - tack för snälla ord och ffa välkommen!

Annalena - kan tänka mig att dom flesta resor framöver har en väldigt markant ny "stil" jmf med hur det var.

Sir D: (= hoppas du inte uppfattade mitt inlägg som på nåt sätt negativt, bara lite förvånat nyfiken!

Nina - tackar för info! Man lär sig i bloggvärlden!

Dumpad - vet inte om kult är rätt ord men fantastiskt välkomnande o gästvänligt. Bodde/pluggade i Melbourne 1,5 år och har aldrig blivit mer omhändertagen av ytliga likväl som nära bekantskaper som där. Men allt är inte bara så fantastiskt som man läser o hör. Det finns en hel del kulturella krockar (för att uttrycka det snällt) men då är det också ett land med många tydliga nationella/kulturella grupperingar. Oj, känner att jag skulle kunna berätta en hel bok om allt man känner för Australien. Bäst jag stannar nu.

Virran - men du, njut nu, även om man har oavbrutet kort om stålar som student så är det en mycket angenäm tid man har i livet jämfört med arbetslivet (även om det faktiskt också är jäkligt kul)

vhcfan sa...

Åh! Vilken kul sida! Måste logga in där när jag inte sover.. är så trött menar jag.. :)
Hittade hit via Konsum, ska fortsätta läsa lite.. Plingeling å gonatt!