måndag, januari 29, 2007

reality check

Även trots att man har världens sötaste tremånaders-flicka och hennes fantastiskt underbara mamma därhemma när man kommer hem en måndag kväll så är det ändå en måndag kväll och man kan vara lite trött och less.

Men fy fanken vad mycket bättre det är att det är så än om dom inte hade varit där!

----

Lite för seg för att göra den stora grejen av läse-värvnings-racet som Lotten förordat men jag delar med mig av tre som jag definitivt läser varje dag och varför. Väljer såna som jag inte tidigare nämnt (ni är ju ganska många).

¤ Emms blogg / Theos mamma ¤ Jamen ärligt talat, hur kan man vara så underbart krass och på nåt sätt kärleksfull samtidigt. Enda dåliga; ibland för långt mellan uppdateringarna.

¤ Camillas lockar ¤Peos mamma bloggar snyggt, rakt och stiligt. Dessutom bjuds det på riktigt snygga barnbilder som jag tycker är inspirerande

¤ Konsumbloggen ¤ Bara för att den är så galet rolig (oftast) och (ibland) bara obegripligt galen. Verkligheten i humoristiska termer men mycket trevligare än tex tjuvlyssnat.

...och så känner man sig taskig för att man lämnar ute flera stycken andra som är jättebra som jag också läser dagligen. NI ÄR OCKSÅ BRA! Kolla länkarna nere till höger!

Om nån sitter inne på schyssta länkar, inte minst bra föräldrabloggar så är dom hemskt välkomna i kommentarerna!
---
Andra bloggar om: , , , , , ,

7 kommentarer:

Alvas Pappa! sa...

amen jag måste lägga till en som jag kom på att jag kanske aldrig nämnt som var en av de första jag började läsa regelbundet
http://tvillingmammafunderar.blogspot.com/

Lotten sa...

Nämen LYSANDE! Perfekt jobbat! Guldstjärnor, pukor och trumpeter!

Mickan sa...

hihi, alltid så kul att få lite nya bloggar att bli beroende av att läsa =o)

Sanna sa...

Tar inte åt mig det minsta:-)

C sa...

Tackar.
Läser ju om Alva varje dag!

Anonym sa...

Okej..jag har blivit beroende..av Lotten..
Är även tvungen att få en Alva-dos varje dag :)

Sen så har jag börjat kolla in länkar på bloggar jag läser och hamnar precis lite överallt..Är dock lite blyg så det är inte alltid jag lämnar spår efter mej:(

/Cian

Camillas lockar sa...

Men jag kommenterade ju här!? Trodde jag i alla fall. Fast det står inte med.. Teknik eller amningskoma, helt klart. Alvas värld är definitivt en av mina klara favoriter :-)