fredag, januari 12, 2007

I brist på fantasi

Den rätta kraften finns inte riktigt idag heller (värst vad det är jobbigt att jobba så här års, pappan sov nästan 2 timmar efter jobbet) så här kommer en bra lösning (en bild pratar som bekant bra för sig själv). En av de bästa bilderna på Alva so far. Togs lite innan jul o pryder diverse julklappsprylar hos de nära o kära.

Sanna (stora Alvas mamma) undrade hur det går med de sk föräldragrupperna. Vi har två grupper eftersom vi bytte vårdcentral samtidigt som Alva kom. Den gamla är nog rätt bra för dom mammorna mailar till varandra, går o fikar o så. Den nya har vi bara träffat en gång och det var mkt konstigt. Innan barnet föds verkar det trots allt vara önskvärt att papporna kommer o lär sig om barn, amning, förlossning och smärtlindring. Men nu ställdes frågor som hur upplever ni det att ha blivit mammor?! Trots att vi ändå var två killar där. Svårt att säga om det är bra folk, hann inte riktigt prata med dem.

Och ang Alvas mammas skrivarambitioner (annan fråga) well vi får väl se, hon gjorde ju ett par tappra (och ganska lyckade försök) men sen verkar nyfikenheten kommit av sig. Men det kan nog hända att hon återkommer, jag hoppas det, hon ser ju andra vinklar av Alvas uppväxt som också är intressanta.

Nåt helt annat, såg att en del fått mail om att få lotter etc för att blogga om vissa produkter. De reaktioner jag sett var negativa, man vill inte sälja sig. Jag höll med, det verkar ju galet. Och sen kom jag på att vi har annonser.. Det verkade så enkelt att klicka ja på frågan om google-annonser. Tänk om det börjar trilla in pengar!! MEN - gå inte på det om du inte är hemskt nyfiken. På 12000 sidvisningar har vi tjänat 2,41 dollar på 17 klick. Och för att få ut hela denna förmögenhet måste man dessutom skicka in nån sorts intyg till skatteverket (tror jag det var) i USA.

8 kommentarer:

Alva, Jenny & Martin sa...

kom på att jag ljög för Gabbe i förra inläggets kommentarer. denna bild är fixad lite mer. tagit bort lite onödigt "snafs" men inga stora grejor.

Jove sa...

Vad söt bebis!

Mikaela sa...

en riktig liten sötnos den där Alva! jag kikar in och läser alltsomoftast men glömmer för det mesta att kommentera. f.ö. kallas våran bvc-grupp för föräldragrupp den med men jag har minsann inte sett en pappa så långt ögat kan nå. trist att allt är så mamma/barnfixerat. tycker de iaf kunde förlägga ett tillfälle till kvällstid och alldeles särskilt bjuda in papporna då.

kika in hos oss om ni vill.
www.wahlgren.org/mikaela
eller:
www.oskar.hellqvist.wahlgren.org/blog

Elin sa...

Vilket charmtroll! Och vilka ögonfransar!!! Ojojoj, hon behöver bara vifta lite med dem så kommer pojkarna stå på rad. Det blir ett hårt jobb att vakta den tjejen... ;-)

Helena sa...

Men vilken otroligt fin bild!! =)
Känner igen lite i det du skriver, när min man går på "kyrkis" med vår dotter blir han helt omsvärmad av alla mammor som tycker det är helt fantastiskt att han är hemma ett helt år (!!) med vår 2-åriga dotter....hahaha....

Mifflan sa...

En så'n söting ni har!

Alltså skatteverket..i USA...finns det?

Marie Breskic sa...

Joda mifflan: http://www.irs.ustreas.gov/ :)

saravillfara sa...

Underbar bild, och underbart söt lilltjej!
Synd att det inte är luktfoton du lägger ut, småbebisar brukar dofta ljuvligt! :)